ροή ειδήσεων

Τα ντοκουμέντα της ντροπής: ΠΡΟΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΗ η φυλάκιση των βουλευτών της Χρυσής Αυγής

Η ανακρίτρια Κλάπα είχε υπογράψει τις αποφάσεις προφυλάκισης των βουλευτών Γερμενή, Ηλιόπουλου και Μπούκουρα από τις 9 Ιανουαρίου, ενώ οι απολογίες ελήφθησαν στις 11 και 12 Ιανουαρίου. Δημοσιεύουμε τα σχετικά έγγραφα που αποτελούν νόμιμο αποδεικτικό υλικό και τεκμηριώνουν.... το μεγαλύτερο πολιτικό έγκλημα στην σύγχρονη Ιστορία της χώρας μας. Η περίπτωση το έγκλημα να τελέστηκε "εκ παραδρομής" αποκλείεται, καθώς είναι αδύνατο να κάνεις το ίδιο λάθος δύο φορές το Σάββατο και τρίτη φορά την Κυριακή.




Η ανακρίτρια Κλάπα είχε υπογράψει τις αποφάσεις προφυλάκισης των βουλευτών Γερμενή, Ηλιόπουλου και Μπούκουρα από τις 9 Ιανουαρίου, ενώ οι απολογίες ελήφθησαν στις 11 και 12 Ιανουαρίου. Δημοσιεύουμε τα σχετικά έγγραφα που αποτελούν νόμιμο αποδεικτικό υλικό και τεκμηριώνουν το μεγαλύτερο πολιτικό έγκλημα στην σύγχρονη Ιστορία της χώρας μας. Η περίπτωση το έγκλημα να τελέστηκε "εκ παραδρομής" αποκλείεται, καθώς είναι αδύνατο να κάνεις το ίδιο λάθος δύο φορές το Σάββατο και τρίτη φορά την Κυριακή.

Καταθέσαμε μηνύσεις για παράβαση καθήκοντος στις ανακρίτριες Κλάπα και Δημητροπούλου, καθώς και στον εισαγγελέα Ντογιάκο. Οι δικαστικοί που θα αναλάβουν να διερευνήσουν αυτή την εθνική πλέον υπόθεση, ευελπιστούμε πως θα τιμήσουν τον όρκο τους και θα διαφυλάξουν το κύρος της Δικαιοσύνης, που έχει πληγεί ανεπανόρθωτα από επίορκους και υποχείρια της διεφθαρμένης και ανθελληνικής κυβέρνησης.
Δημοσιεύουμε εκτός από τα ντοκουμέντα της ντροπής με τις υπογραφές της Κλάπα (που στοιχειοθετούν το έγκλημα της παράβασης καθήκοντος) και ολόκληρο το κείμενο της μηνύσεως.














Οι φυλακίσεις των βουλευτών της Χρυσής Αυγής είναι παράνομες και όσο συνεχίζεται αυτή η συνταγματική εκτροπή τόσο πιο βάναυσα πλήτεται το Πολίτευμα.
Η Χρυσή Αυγή απαιτεί την παραδειγματική τιμωρία των ενόχων όσο ψηλά και αν βρίσκονται και ευελπιστεί πως οι παράνομες πιέσεις της διεφθαρμένης κλίκας Σαμαρά δεν θα κάμψουν όλους τους Έλληνες δικαστές.


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος17/1/14 21:13

    μουζι να χει. τι γινετε με τη δισαγγελεα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος17/1/14 23:07

    ΤΙ ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΙΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΡΕΖΙΛΙΔΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ , ΕΔΩ ΜΕΣ ΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΞΕΥΤΙΛΙΣΕ Ο ΑΓΓΛΟΣ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΧΑΖΟΓΕΛΟΥΣΕ ΣΑΝ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ,Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΜΗΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ ΑΛΛΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΟΥ,ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΝΕΡΥΘΡΙΑΣΤΑ ΞΕΣΤΟΜΙΖΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ,ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ 85%ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΝ ΦΤΥΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΡΙΞΕΙ ΠΟΛΥ ΦΟΥΜΟ ΤΟΝ ΜΑΙΟ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΗΣ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΗΘΙΚΟΤΗΤΑ ,ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΑΝΕΝΤΙΜΗ ,ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΤΟΥ ΤΗΛΕΘΕΑΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΤΑΙΖΟΥΝ ,ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΝΟΝΤΑΣ ΡΙΖΙΚΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ,ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΡΑΦΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΜΕ ΑΙΧΜΗ ΤΟΥ ΔΟΡΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ ,ΚΑΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ,ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΦΩΤΟ ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΟΠΛΑ , ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΙRSOFT AΠO OTI KATAΛΑΒΑ ,ΕΝΑ ΠΟΣΟΣΤΟ ΟΜΩΣ ΤΑ ΠΕΡΝΑ ΓΙΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ,ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΝΤΑΡΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΤΕΣ,ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΤΙ ΕΠΙΑΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΑΓΑΝ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ,ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΞΑΝΑΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ;( ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΧΙ) ΕΑΝ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΥΚΟΛΟΠΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΞΑΝΑΑΡΠΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΝ ΜΑΙΟ ,ΒΛΕΠΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΛΑΣΑΡΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΩΝΤΑΣ ΝΟΑΝ ΤΣΟΜΣΚΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΣΚΕΨΗ ΣΤΗΡΙΖΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΕ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ,ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΚΡΑΔΑΝΤΑ ΠΛΕΟΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΠΑΝΤΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΤΗΜΕΝΗ ΣΚΕΥΩΡΙΑ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΕΝΗΣ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΑΣ ΑΝΤΙΛΑΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝΙΚΑΝΩΝ ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΩΝ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΜΑΣΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΡΠΑΧΤΕΣ ,ΞΥΠΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ ΚΑΙ ΔΡΑΠΕΤΕΥΣΕ ΑΠΟ ΤΟΣΠΗΛΑΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΟΣ ΠΟΥ ΣΙΔΗΡΟΔΕΣΜΙΟ ΣΕ ΚΡΑΤΑΝΕ ΟΙ ΠΛΑΝΟΙ ΔΕΣΜΩΤΕΣ ΣΟΥ , ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΨΗΦΙΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΕΣΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΕΣΕΝΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΟΥ ,(ΑΡΙΣΤΟΔΗΜΟΣ Ο ΜΕΣΣΗΝΙΟΣ) Υ/Γ , ΟΤΑΝ ΣΤΑΘΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΤΟΥΣ 7,000 ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΟΥ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΑΝΘΡΩΠΑ ΜΕΤΡΑ ΤΩΝ ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΩΝ ,ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 1,700,000 ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΙ . ΚΑΙ ΤΑ ΧΩΡΙΣ ΜΕΛΛΟΝ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΓΓΟΝΙΑ ΣΟΥ ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *