ροή ειδήσεων

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού

Βροχές και καταιγίδες από σήμερα το βράδυ

Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από τις βραδινές ώρες σήμερα και από τα δυτικά με κύρια χαρακτηριστικά... τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες και τις χιονοπτώσεις σε όλα τα ορεινά αλλά ημιορεινά της κεντρικής και βόρειας χώρας.

Πιο αναλυτικά...

- Σήμερα Παρασκευή βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές προβλέπονται από τις βραδινές ώρες στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο. Κατά τη διάρκεια της νύχτας τα φαινόμενα θα επεκταθούν σε όλη την υπόλοιπη χώρα. Χίονια θα πέσουν στα ορεινά αλλά και σε ημιορεινές περιοχές της Ηπείρου και της δυτικής Μακεδονίας. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 7 με 8 μποφόρ.

- Αύριο Σάββατο 25 Ιανουαρίου ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν κατά διαστήματα στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας και κυρίως στο Ιόνιο, την Πελοπόννησο και την ανατολική νησιωτική χώρα. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά αλλά και σε ημιορεινές περιοχές στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 8 και πιθανόν πρόσκαιρα 9 μποφόρ.

- Μεθαύριο Κυριακή 26 Ιανουαρίου ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν κατά τόπους κυρίως στην ανατολική και νότια χώρα. Χιονοπτώσεις πρόσκαιρα ισχυρές θα σημειωθούν σε όλα τα ορεινά, στα ημιορεινά της κεντρικής χώρας αλλά και σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο στα βόρεια. Σταδιακά και από τα βόρεια θα επικρατήσουν βόρειοι άνεμοι 7 με 8 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση που θα γίνει ιδιαίτερα αισθητή στα κεντρικά και βόρεια.

Περισσότερες πληροφορίες για τον καιρό στο www.weather.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *