ροή ειδήσεων

Ρόδος: «Χτύπησε» με φέιγ βολάν η Χρυσή Αυγή (;) (φωτος)

Το πρωί, λίγο πριν την έναρξη καθαγιασμού των υδάτων στο τουριστικό λιμάνι της Ρόδου, περαστικοί εντόπισαν.... περιμετρικά της περίφραξης του λιμανιού, φέιγ βολάν με εθνικιστικό περιεχόμενο.

Τα φέιγ βολάν, πέραν από το «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ» ανέφεραν: «Ούτε οι σφαίρες, ούτε οι φυλακές, τίποτε δεν λυγίζει τους εθνικιστές» και «Η Χούντα του μνημονίου οπλίζει τους δολοφόνους της αριστεράς».

δείτε τις φωτογραφίες





Σχόλια

  1. Ανώνυμος7/1/14 11:11

    Φασίστες θα σας κρεμάσουμε@ Αντιφα ροδου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/1/14 11:31

      ΑΝΤΕ ΡΕ ΤΟΥ 3 ΕΚΑΤΟ KOUMONIA

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος7/1/14 17:20

      αντιφα θα σασ σκισουμε

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος7/1/14 17:52

      Αν η ΧΑ ειναι φασιστες οι αντιφασιστες τι μερος του λογου ειναι. Να σου πω ρε αντιφασιστα τι ειστε
      Ανθελληνες του κερατα και ξεπουλιμενα κορμια. Τσιρακια των πακιστανων χαφιεδοκουραδα και οτι χειροτερο εχει γεννηση αυτη η Χωρα

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος7/1/14 11:26

    DILADI RE ANTIFASISTA ESI KALOPRNAS????? PROTA POLA O KOUMOUNISMOS SAS EINAI PROTOS STON FASISIMO KATA TON ELLINON. ESIS EISTE I MEGALITERI FASITES.KATALAVATE M@NOPAN@!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος7/1/14 12:23

    ΧΡΥΣΉ ΑΥΓΗ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΌΠΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/1/14 15:25

      Τι να ξεβρωμίσει; Γέμισε χαρτιά όλη η πόλη. Καθαριότητα είναι αυτή; Απαπαπαπαπαπα

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος7/1/14 17:45

    Ειδαμε και τους γραβαντομενους πολιτικους με τις κομπιναρες και τις μασες. Μας εφεραν 200 χρονισ πισω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος7/1/14 19:16

    ΧΡΥΣΉ ΑΥΓΗ 25 %

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος7/1/14 20:02

    η Ζουγκλα.gr της δινει 26%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος7/1/14 20:05

    Στις εκλογες με τα φαιη βολαν με τα "μεγαλα κομματα"που βρωμιζουν την πολη, εκει δεν εχει τελωνειο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος8/1/14 02:50

    Ιδεολογιες υπαρχουν πολλες αλλες σωστες αλλες ισως αλλες οχι αναλογως σε ποιον μιλας.
    Το να εισαι ΑΝΤΙ-κατι δεν σε κανει κατι δεν ειναι ιδεολογια ειναι μισος , που σε κανει δολοφονο οποτε ολοι εσεις οι ΑΝΤΙφασιστες μπραβο σας αν πιστευετε σε μια ιδεα του κομμουνισμου η της αριστερας καθετης η οριζοντιας, η της αγαπης του ανθρωπου προς ανθρωπο η η η , το μισος το οποιο ομως βγαζετε με το ΣΚΟΤΩΣΤΕ τους φασιστες σημαινει πολλα και 1 απο αυτα ειναι οτι δεν ειστε κατι , δεν πιστευετε σε κατι , το ξερω οτι χαιρεστε που τα λεω αυτα γιατι αυτο θελετε να μην ανηκετε πουθενα και μπραβο σας ΜΟΝΟ ΓΙΑΥΤΟ , αλλα το να διδασκετε στα παιδια να δολοφονουν αλλους για μια αλλη ιδεολογια η το να διδασκετε την αναρχια την αγραματοσυνη την μη υπαρξη δημοκρατιας και και και.
    Γιατι για μια φορα στη ζωη σας δεν προσπαθειτε να δωσετε ΛΥΣΗ με μια ΛΥΣΗ και οχι ενα απλο ΑΝΤΙ στα παντα τα οποια δεν ταιριαζουν με αυτο που θελετε εσεις.
    Φασισμος ειναι κακο πραγμα οπως ειναι και αλλα πολλα αλλα φασισμος εξαρχης σημαινει να θελω να κανω κακο σε κατι διαφορετικο (μεσα σε αυτο υπαρχει και ο κομπλεξισμος η ανασφαλεια) οποτε γιατι ειστε οι μονοι που δεν μπορειτε να δειτε οτι αυτο που προωθειτε ειναι η εννοια του φασισμου δηλαδη δολοφονια και εξαφανιση οτιδηποτε δεν υπακουει στα δικα σας θελω στις δικες σας ιδεολογιες , ειστε οι πρωτοι φασιστες τα υπολοιπα φασισταρια υπαρχουν αλλα ερχονται 2α σε σχεση με εσας.
    Κατι τελευταιο προσεχτε τι διδασκετε στα παιδια ειναι το μελλον αν θελετε αναρχια καλως δικη σας αποψη αλλα προσεχτε γιατι το παιδι σας καποια στιγμη θα γινει θυμα αυτων των ιδεολογιων(μακαρι οχι) γιατι ειστε το ΑΝΤΙ και παντα το ΑΝΤΙ θα βρει κατι να ειναι ΑΝΤΙ , και να εξαφανισθει που καποια στιγμη θα γινει η ΧΑ θα ειστε ΑΝΤΙ κατι αλλο οποτε παντα θα ειστε ΑΝΤΙ σε κατι το οποιο δεν γνωριζετε πως δουλευει η πως θα δουλεψει γιατι απλα δεν ειναι αυτο που εσεις θελετε.
    Οποτε αν θελετε ΑΝΤΙΦΑ-ΑΝΤΙοτιδηποτε να σας πλησιασει κοσμος η εστω να ακουσει τις αποψεις σας που καποιες ισως ειναι λογικες οχι ομως οι πιο πολλες τοτε μην ειστε ΑΝΤΙ και γινετε ΚΑΤΙ ΜΕ ΑΠΟΨΗ και οχι ΑΝΤΙΑΠΟΨΗ.
    Λυσεις δεν βρισκοντε με ΑΝΤΙΑΠΟΨΕΙΣ η ΑΝΤΙΠΡΟΤΑΣΕΙΣ αλλα με καλες αποψεις και καλες προτασεις να υπαρχει και ο ΑΝΤΙλογος αλλα οχι για να κραταει πισω την ΠΡΑΞΗ (ΠΡΑΞΗ) την ιδια αλλα για να γινει μια αποψη μια ιδεα μια προταση καλυτερη.
    Οποτε γινετε ΚΑΤΙ με μια ΑΠΟΨΗ που μπορει να γινει οχι ουτοπικη αλλα ΠΡΑΞΗ και ΓΕΓΟΝΟΣ και ΜΕΛΛΟΝ (αλλα και ουτοπικη να ειναι να εχετε τα επιχειρηματα του ΠΩΣ θα γινει αυτο ΠΡΑΞΗ) και τοτε ολοι θα αρχισουν να ανοιγουν τα αυτια τους σε εσας.
    Ειχε βγει μια κυρια στην τηλεοραση ηταν αντιφα ηταν η μονη απο εσας τους ΑΝΤΙοτιδηποτε που ακουσα.
    Ειπε οτι εμεις ειμαστε αυτοι που βοηθαμε στα νοσοκομεια χωρις πληρωμη εμεις ειμαστε αυτοι που παμε σε γερους στα σπιτια και τους νταντευουμε χωρις φραγκα εμεις εμεις εμεις αυτο ηταν μια καλη αρχη αλλα μετα πεταξε το φονικο ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ φταινε για ολα ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ πρεπει να πεθανουν και εχασε τα παντα και οι ΦΑΣΙΣΤΕΣ να φταινε για τα παντα εσεις που θελετε να τους σκοτωσετε απλα και μονο επειδη ειναι φασιστες χωρις να υπαρχει ενας χωρος για κουβεντα για διαλογο για ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ οχι την υπαρχουσα αλλα σωστη απλα και μονο με το σκοτωστε τους φασιστες ΞΑΝΑΛΕΩ ΔΕΝ ΔΙΝΕΤΕ ΛΥΣΗ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΑΝΤΙκατι που δεν μπορει να δωσει ΤΙΠΟΤΑ ΜΑ ΤΙΠΟΤΑ σε ΚΑΝΕΝΑ ΞΕΝΟ ΕΛΛΗΝΑ ΖΩΟ ΤΕΡΑΣ ΛΟΥΛΟΥΔΙ ΑΧΟΙΒΑΔΑ.
    Γινετε ΚΑΤΙ ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ οχι ΑΝΤΙκατι χωρις τιποτα παρα μονο με το χαος και την αναρχια γιατι αν μπορουσε να δουλεψει η αναρχια ολοι θα ημασταν χαρουμενη αλλα εδω εσεις οι ιδιοι που προωθειτε την αναρχια θελετε να σκοτωσετε ΠΩΣ ΣΚΑΤΑ ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ Η ΑΝΑΡΧΙΑ αν αυτοι που την προωθουν ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ??? Θελετε να σκοτωσετε θα μου πειτε για να μεινουν μονο οι αναρχικοι? ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΝΑΙ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ γιατι αυτο σας κανει φασιστες αν δεν το βλεπετε αυτο δυστυχως ΕΙΣΤΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος8/1/14 21:54

    ΧΡΥΣΉ ΑΥΓΗ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΌΠΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος10/1/14 09:14

    δεν πανα πεξετε λιγο μερηκα χαζα εδω μεσα,,ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ να ξεβρομιση ο τοπος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *