ροή ειδήσεων

Χάσαμε την καρδιά Αμερικανού πεζοναύτη που αυτοκτόνησε πέρσυ στην Αθήνα!

ΑΥΤΑ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ!...

Στην κόψη του ξυραφιού οι ελληνοαμερικανικές σχέσεις σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει ο Βημαατοδότης στο ΒΗΜΑ. Η Ελλάδα παραπαίμπει σε Εξπρές του Μεσονυχτίου.
Το περασμένο καλοκαίρι ένας πεζοναύτης αυτοκτονεί με πιστόλι σε ένα από τα κτίρια της αμερικανικής πρεσβείας στην Αθήνα. Καλείται βεβαίως η Αστυνομία και η ιατροδικαστής κυρία Μαριανού.
Γίνεται η ιατροδικαστική εξέταση, διαπιστώνεται ότι πρόκειται περί αυτοκτονίας και η σορός αποστέλλεται στις ΗΠΑ για ταφή. Στις ΗΠΑ όμως διαπίστωσαν ότι από τον νεκρό πεζοναύτη έλειπε η… καρδιά. Αμέσως οι Αμερικανοί έστειλαν έγγραφο προς την Αθήνα ζητώντας πίσω την καρδιά. Οι εδώ είδαν το έγγραφο έκπληκτοι. Βρήκαν την καρδιά (που φυλασσόταν στο Ιστολογικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Αθηνών) και την έστειλαν στις ΗΠΑ.
Σε λίγες ημέρες νέο αμερικανικό έγγραφο (πολύ πιο αυστηρό από το προηγούμενο) φθάνει στην Αθήνα με την επισήμανση ότι η καρδιά που εστάλη δεν ανήκει στον πεζοναύτη, αλλά σε έναν άλλο, άγνωστο άνθρωπο! Υπάρχει μάλιστα και έμμεση επισήμανση μήπως κρύβεται κάποια υπόθεση εμπορίας οργάνων. Διατάζεται αμέσως στην Αθήνα ΕΔΕ την οποία αναλαμβάνει ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Δικαιοσύνης κ. Μαρίνος Σκανδάμης. Το πόρισμα βγήκε μόλις την Παρασκευή και αναφέρει πως ό,τι έγινε δεν έγινε από πρόθεση, ότι δεν υπάρχει θέμα, ότι καλώς κρατήθηκε στη φορμόλη η καρδιά για ιατροδικαστικό έλεγχο κτλ. Το θέμα είναι αν θα πεισθούν οι Αμερικανοί.



Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *