ροή ειδήσεων

Δυο νέοι αψήφισαν την κρίση - Ιδρυσαν την πρώτη εταιρεία courier με ποδήλατα στη Θεσσαλονίκη [εικόνες&βίντεο]

«Υπηρεσίες ταχυμεταφορών με ποδήλατα, αποστολή εγγράφων, φακέλων και μικροδεμάτων σε όλη τη Θεσσαλονίκη...», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην επίσημη σελίδα τους στο Facebook...

Είναι οι nineflow courier ή αλλιώς ο Σάκης και ο Κυριάκος. Οι δυο νέοι, 28 και 25 ετών αντίστοιχα, δεν έμειναν απαθείς μπροστά στο δίλημμα της οικονομικής κρίσης. Ερστές του ποδηλάτου, έκαναν πράξη αυτό που έχει ξεκινήσει δειλά να γίνεται σε όλες τις ευρωπαϊκές χώρες: μια εταιρεία courier με ποδήλατα. Και το κατάφεραν.
«Με την χρήση ποδηλάτων, κινούμαστε με ευελιξία και ταχύτητα μέσα στην πόλη γλιτώνοντάς σας έτσι, πολύτιμο χρόνο. Τα ποδήλατά μας έχουν χαμηλό κόστος συντήρησης, με αποτέλεσμα να επωφελούνται οι πελάτες μας από τις ανταγωνιστικές τιμές που προσφέρουμε. Δεν εκπέμπουμε ρύπους και έτσι συμβάλλουμε στην καθαρότερη ατμόσφαιρα της πόλης , μειώνεται ο αριθμός των οχημάτων που κινούνται στο δρόμο και βοηθάμε στην αποσυμφόρηση του κέντρου», γράφουν στο «βιογραφικό» της εταιρείας.
Οι δυο ευρηματικοί επιχειρηματίες και οι συνεργάτες τους μεταφέρουν κάθε είδους έγγραφα, φακέλους και δέματα σε αδιάβροχους σάκους και όπως υποστηρίζουν: «Δεν εκπέμπουμε ρύπους και έτσι συμβάλλουμε στην καθαρότερη ατμόσφαιρα της πόλης, μειώνεται ο αριθμός των οχημάτων που κινούνται στο δρόμο και βοηθάμε στην αποσυμφόρηση του κέντρου».







Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *