ροή ειδήσεων

Ανθελληνικό παραλήρημα του Farage για τα κλεμμένα μάρμαρα του Παρθενώνα! (video)

Ο Βρετανός ευρωβουλευτής, Nigel Farage, που χθες εξαπέλυσε αήθη επίθεση κατά το πρόσωπο του Έλληνα Πρωθυπουργού στο Στρασβούργο, προσβάλλοντας... ακόμη και το πολίτευμα της χώρας μας, εμφανίστηκε πριν από λίγο στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου. Δείτε τι είπε ο κλόουν του ευρωκοινοβουλίου, που ξέσπασε σε ακόμη ένα ανθελληνικό παραλήρημα...
Ο Βρετανός ευρωβουλευτής δεν δίστασε να επαναλάβει ότι θεωρεί υποκριτή τον Έλληνα πρωθυπουργό, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν είχε την πρόθεση να προσβάλλει τον ελληνικό λαό που περνάει δύσκολα.
“Δεν νομίζω ότι αυτό που είπα ήταν προσβλητικό για τον ελληνικό λαό. Προσβλητική είναι η υποκρισία του Αντώνη Σαμαρά που υποδύεται ότι αντυπροσωπεύει την κυρίαρχη βούληση. Ο λαός έχει μπει σε μια γκρίζα ζώνη και πληρώνει ακριβά και με θυσίες τη συρρίκνωση της οικονομίας. Δεν του έχουν δώσει επιλογή. Ψεύδεται ο κ. Σαμαράς όταν λέει ότι εκπροσωπεί την ελληνική βούληση, γιατί η Ελλάδα κυβερνάται από την Τρόικα".
Στη συνέχεια ο Φάρατζ υποστήριξε ότι μόνη λύση για να βγει η χώρα μας από την κρίση, είναι η έξοδος από την Ευρωζώνη και η επιστροφή στη δραχμή. “Σας ζήτησαν να κάνετε φοβερές θυσίες για να μείνετε στο... ζουρλομανδύα της Ευρωζώνης. Αν συνεχίσετε να υπακούτε και να κάνετε αυτά που σας λένε, θα πάτε προς την καταστροφή", ανέφερε χαρακτηριστικά.
Και πρόσθεσε: "Θα πρέπει η Ελλάδα να έχει το δικό της νόμισμα. Θα είναι δύσκολα, αλλά θα ανακτήσετε τη δημοκρατία σας. Πιστεύω ότι το κοινό νόμισμα δεν λειτουργεί για την Ελλάδα και είναι υπερτιμημένο. Υπάρχουν πολλοίπο είναι έτοιμοι να επενδύσουν στην Ελλάδα, όταν επιστρέψει στη δραχμή. Θα υπάρξουν άμεσες επενδύσεις, θα παράγετε σε λιγότερο κόστος και θα είστε έτοιμοι να σταθεροποιηθείτε. Είναι πιο επικίνδυνο να παραμείνετε στην Ευρωζώνη, παρά να φύγετε από αυτήν".
"Μόλις επιστρέψετε στη δραχμή θα έρθω διακοπές στην Ελλάδα", υποσχέθηκε
Αναφερόμενος σε ποιο ελληνικό κόμμα εκτιμά, επεισήμανε: " Έχω συναντηθεί με τον Γιώργο Καρατζαφέρη του ΛΑΟΣ. Νομίζω ότι έχει διαφορετικές, εναλλακτικές προτάσεις. Μην ψηφίζετε τα κόμματα που σας έφεραν σε αυτά τα χάλια".

"Αν και όποτε..." για τα Μάρμαρα

Τα... δύσκολα για τον Φάρατζ ήρθαν όταν κλήθηκε να απαντήσει για την επιστροφή των Μαρμάρων στη χώρα μας. "Δεδομένης της κατάστασης στην Αθήνα, θα ξέρετε ότι υπήρξαν και κλοπές έργων τέχνης. Ας έχουμε αυτήν την συζήτηση όταν θα έχετε ανακάμψει, με την επιστροφή της δραχμής και της δημοκρατίας σας. Πιστεύω ότι στο μέλλον με μια εύλογη διαπραγμάτευση να γυρίσουν τα Μάρμαρα στη χώρα σας. Πιστεύω όμως ότι αυτό που ενδιαφέρει το 30% των ανέργων είναι η επιστροφή στην ανάκαμψη και όχι τα Μάρμαρα"

Σχόλια

  1. Ανώνυμος17/1/14 12:58

    Ειπε κανενα ψεμα?Δεν κατηγορησε τους Ελληνες.Τον Σαμαρα ξευτιλισε και την "μαριονεττα" τον Παπαδημο.Αυτα που θελουν να του πουν 8 εκατομμύρια Ελληνες του τα ειπε ενας Εγγλέζος.
    Οσο για τα μαρμαρα,εδω ξεπουλήσανε ολη τη χωρα στο κάθε σκουπιδι φραγκατο και κολλησανε στα μαρμαρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος17/1/14 13:01

    Που ειδατε το ανθελληνικό παραλήρημα? Εχουμε δημοκρατία μήπως?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος17/1/14 13:10

    Μια χαρα τα ειπε ο ανθρωπος αφου εδω στο ελλαδισταν δεν τολμα να βγει κανενας να τα πει.
    Προδοτης ο Σαμαρας και μαριονετα ο παπαδημος που καταζητειται στις ΗΠΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος17/1/14 13:11

    Η βουλη εχει αν δεν κάνω λάθος κατα το σύνταγμα 300 βουλευτές. Λειτουργεί όμως κατά διαταγή των τοκογλύφων κατακτητών με 294 . Οφον Αντωνάκης έτσι θέλει όπως και το υπόλοιπο σκυλόλόι των προσκυνημένων. Κατα τα άλλα είμαστε μια ωραία ανεξάρτητη χώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος17/1/14 13:13

    Ναι ρε παιδιά , ελεος , ισα ισα ο άνθρωπος είπε , φτιάξτε την οικονομία σας και μιλάμε για τα μάρμαρα, πόσο ΝΔ είσαι τελικά ρε συντάκτη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος17/1/14 13:14

    Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους. Βόρειος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος17/1/14 13:17

    Πολύ καλά τα είπε ο κ. Farage.
    Που είδατε το ανθελληνικό παραλήρημα;
    Να φέρουν τα μάρμαρα πίσω σε ποιούς;
    Αυτούς που ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ την Ελλάδα και το λαό της;
    Στους Σαμαράδες και στους Τούρκογλου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος17/1/14 13:23

    ΜΙΑ ΧΑΡΆ ΤΑ ΕΊΠΕ!!!!!ΜΠΡΆΒΟ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος17/1/14 13:34

    Πούλησαν πρόσφατα τα πετρέλαια της θάσου, που έβγαλε ο μέγιστος εθνικός ηγέτης ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ πριν τον φάνε οι σιωνιστές ανθέλληνες,. Σε λίγο θα πουλήσουν και το όνομα της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣΜΑΣ , φυσικά και με την υπογραφή του προδώτη Βορϊδη που εβγαζε και λόγους στην γενέτειρα του Ιωνα δραγούμη το Βογατσικό της Καστοριάς , τα μάρμαρα θα σεβαστοϋν? Μπορει να τα πουλήσουν και αυτά αν η μίζα είναι ικανοποιητική. Οταν έρθει πραγματικα εθνική κυβέρνηση θα ερθουν και αυτά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/1/14 13:39

      Τα πούλησαν πρίν τέσσερις μέρες αν δεν κανω λάθος στην ΒΡ και μάλιστα για ψίχουλα. Αλήτες

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος17/1/14 13:42

    ΕΘΝΙΚΌ ΝΌΜΙΣΜΑ ΤΏΡΑ ΚΑΘΆΡΜΑΤΑ ΠΡΟΔΌΤΕΣ ΤΟΥ ΈΘΝΟΥΣ !!!ΚΑΙ ΚΡΈΜΑΣΜΑ ΣΤΟΥΣ ΥΠΑΊΤΙΟΥΣ ΤΗΣ ΚΡΊΣΗΣ !!ΜΕ ΠΡΏΤΟ ΠΡΟΤΟΜΉ ΤΟ ΑΑΡΩΝ ΑΒΟΥΡΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος17/1/14 17:06

    RE GIA PROBATA MAS PERASES ENAS BGHKE KAI TA EIPE OPOS EINAI KAI MALISTA PROSTA STA MOYTRA TOY ARXIMASONOY TOY SAMARA LAMOGIA EINAI PRODOTES EINAI TA AGALMATA SE PIRAKSAN ESENA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος17/1/14 19:25

    Το εγγλεζάκι μια χαρά τα είπε,όλη η Ελλάδα το χάρηκε γιατί το αντωνάκι πίστεψε πως είναι ο σωτήρας μας με αυτά που του λένε οι δανειστές -τοκογλύφοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος17/1/14 20:19

    Οπως είπε κάποτε και ο Αριστοφάνης (καλή του ώρα) "Θα ήταν νλακεία να πιστεύεις ότι θα σε σώσει αυτος που σε κατέστρεψε"!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *