ροή ειδήσεων

H βρετανική ΔΕΗ συμβουλεύει τους πελάτες της να κάνουν ντους δυο-δυο για να μην καίνε ρεύμα!

Ο Στουρνάρας μπροστά τους είναι γατάκι...

Με τα νεύρα των Βρετανών καταναλωτών παίζει ο μεγαλύτερος πάροχος ρεύματος της χώρας...
Η ιδιωτική εταιρεία όχι απλά ανέβασε τις τιμές κατά 18% τους προηγούμενους μήνες, αλλά τώρα εξέδωσε μία σειρά από οδηγίες προκειμένου τα νοικοκυριά να μειώσουν τους λογαριασμούς τους. Οι συμβουλές κυμαίνονται από την προτροπή να κάνουν μπάνιο ανά δύο, μέχρι την κατάργηση του καφέ και την επιστροφή της Monopoly στις βραδινές τους συνήθειες!

Η ιδιωτική εταιρεία ισχυρίζεται πως είναι η μόνη που ενδιαφέρεται για τα οικονομικά των καταναλωτών της και για αυτό εξέδωσε τις συγκεκριμένες οδηγίες «ενεργειακής δίαιτας» όπως τις ονόμασε. Σε αυτές λοιπόν τους συμβουλεύει να κάνουν μπάνιο δυο- δυο, συνήθεια με την οποία μπορούν να γλιτώσουν 34 λίρες το χρόνο, αλλά επισημαίνει πως υπάρχει μία βασική προϋπόθεση. Ο ένας να παίρνει έγκριση από τον άλλο πριν κάνει... έφοδο στο ντους.

Ακόμη, η εταιρεία συμβουλεύει τους καταναλωτές να κόψουν τον καφέ, γιατί αν δεν χρησιμοποιούν βραστήρα δύο ημέρες την εβδομάδα θα γλιτώσουν 10 λίρες το χρόνο. Επίσης, προτείνει τη στροφή προς τη Monopoly, ή άλλα επιτραπέζια παιχνίδια, και το διάβασμα βιβλίων αντί για την παρακολούθηση κάποιας τηλεοπτικής εκπομπής, το μαγείρεμα σε μεγάλες ποσότητες, να πηγαίνουν νωρίς για ύπνο και να απλώνουν τα ρούχα αντί να χρησιμοποιούν στεγνωτήριο.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *