ροή ειδήσεων

Ψηφίστε την Ελλάδα στα Social

Υποστηρίξτε τη χώρα μας στην ψηφοφορία για το βραβείο του καλύτερου προορισμού
Οι διαδικτυακές «κάλπες» άνοιξαν, η ψηφοφορία έχει ήδη ξεκινήσει και η δική σας...
ενεργή συμμετοχή για την ανάδειξη της Ελλάδας και των ελληνικών πόλεων στις κορυφαίες θέσεις των social προορισμών απέχει ένα κλικ μακριά!

Η ψηφοφορία για το βραβείο του καλύτερου προορισμού, σύμφωνα με την παρουσία του στις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης, διοργανώνεται από την ταξιδιωτική ιστοσελίδα minube.net, και θα ολοκληρωθεί στις 23 Φεβρουαρίου στις 24:00 το βράδυ.

Ο τρόπος συμμετοχής απλός. Μπαίνοντας στην σελίδα του διαγωνισμού, καλείστε να ψηφίσετε την αγαπημένη σας χώρα και την αγαπημένη σας πόλη κάνοντας κλικ στο εικονίδιο Vote (ψήφισε) Μάλιστα, δίνεται η δυνατότητα, εκτός από την ψήφο σας, να διαγωνιστείτε στέλνοντας τις καλύτερες φωτογραφίες από τον αγαπημένο σας προορισμό.

Η παρουσία της Ελλάδας στα social media υποστηρίζεται από τα social όλων μας, καθώς μπορεί να συμμετάσχει οποιοσδήποτε.

Έχοντας ήδη μια πολύ ισχυρή επίσημη παρουσία μέσω του ΕΟΤ και του Visit Greece, η Ελλάδα εξελίσσεται δυναμικά και σε αυτόν τον τομέα. Άλλωστε τα επίσημα στοιχεία το αποδεικνύουν, αφού το Visit Greece κατάφερε σε ελάχιστο χρονικό διάστημα να αποκτήσει 1,1 εκατ. followers στο Google + και να γίνει παγκόσμιο case study για τη Google.

Η ισχυρή διαδικτυακή κοινότητα αποτυπώνεται από τα Likes στο Facebook που αγγίζουν τις 103.000, αλλά και από τους περισσότερους από 30.000 followers στο Twitter, τα περισσότερα από 4 εκατ. views στο Youtube και τους πάνω από 3.000 followers στο Pinterest, οι περισσότεροι από τους οποίους είναι γυναίκες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα που διαχειρίζεται τις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης του Visit Greece απαρτίζεται από μόλις τέσσερα άτομα.

Η Ελλάδα βρίσκεται ήδη στην 18η θέση παγκοσμίως και είναι στο χέρι μας να την ανεβάσουμε στην κορυφή!

Ψηφίστε με ένα κλικ εδώ


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *