ροή ειδήσεων

Οι ήρωες της Walt Disney έρχονται στα Ελληνικά νησιά

Τα ελληνικά νησιά θα επισκεφθούν το φετινό καλοκαίρι ο Μίκυ, η Μίνι, ο Γκούφυ, ο Ντόναλντ και οι υπόλοιποι ήρωες της Disney. Η κρουαζιέρα των αγαπημένων μας ηρώων θα ξεκινήσει... τον Ιούνιο στα λιμάνια των ελληνικών νησιών υπό το πλαίσιο του προγράμματος κρουαζιέρας της αμερικανικής εταιρίας Disney Cruise Line, που είναι θυγατρική της The Walt Disney Company.

Το κρουαζιερόπλοιο «Disney Magic» που θα μεταφέρει τους αγαπημένους ήρωες μικρών και μεγάλων θα δέσει σε πέντε επιπλέον λιμάνια, Κατάκολο, Ρόδο, Ηράκλειο, Σαντορίνη και Κέρκυρα.

Υπάρχουν τρία διαφορετικά πακέτα από τα οποία μπορούν να επιλέξουν οι λάτρεις του Μικυ Μάους και των υπόλοιπων ηρώων ώστε να απολαύσουν τη μαγευτική κρουαζιέρα. Το πρώτο πακέτο προβλέπει στάση στο λιμάνι του Πειραιά και στη Μύκονο, το δεύτερο θα δίνει στους επιβάτες του πλοίου την ευκαιρία να «εξερευνήσουν» την Κέρκυρα και το τρίτο περιλαμβάνει στάση ή διανυκτέρευση σε Πειραιά, Σαντορίνη, Ηράκλειο, Μύκονο και Ρόδο. Υπάρχει, επίσης, πακέτο εννέα διανυκτερεύσεων, με επισκέψεις σε Πειραιά, Ρόδο, Μύκονο και Κατάκολο Ηλείας.

Το κρουαζιερόπλοιο «Disney Magic» έχει μήκος 340 μέτρα, χωρητικότητα 128.000 τόνους, διαθέτει 1.250 καμπίνες και μπορεί να μεταφέρει 3.650 άτομα (2.700 επιβάτες και 950 μέλη πληρώματος). Τα λιμάνια της Ιταλίας, της Ισπανίας, της Τουρκίας, της Κροατίας και της Μάλτας θα έχουν, επίσης, τη χαρά να υποδεχτούν το διάσημο κρουαζιερόπλοιο. Η εταιρία προσφέρει επίσης ταξιδιωτικά πακέτα για Μπαχάμες, Αλάσκα και Καραϊβική. Οι εκδρομές στη Μεσόγειο θα ξεκινήσουν στις 15 Ιουνίου.

Oι τιμές είναι ιδιαίτερα αυξημένες και σε ορισμένες περιπτώσεις ακόμα και απαγορευτικές. Μία τετραμελής οικογένεια χρειάζεταο περίπου 5.200 ευρώ για μία 7ήμερη κρουαζιέρα, ενώ μέχρι και 6.800 για τη 12ήμερη.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *