ροή ειδήσεων

Καταναλώνει 10 λίτρα Coca Cola Light την ημέρα! [ΦΩΤΟ]

Η Τζάκι Μπάλαν είναι ίσως η καλύτερη πελάτης της Coca - Cola...
Η 42χρονη μητέρα πέντε παιδιών μπορεί να καταναλώσει έως και 50 κουτάκια Diet Coke μέσα σε μια μόλις μέρα, περίπου τρια κουτάκια την ώρα.
Ο εθισμός της ξεκίνησε στην εφηβεία, όταν άρχισε να παίρνει κιλά και ο διαιτολόγος της τής πρότεινε να αλλάξει την απλή coca cola με την light. Όμως ούτε και ο γιατρός περίμενε αυτό που θα ακολουθούσε.
Η Τζάκι εθίστηκε απίστευτα στην Diet Coke με αποτέλεσμα να καταναλώνει τεράστιες ποσότητες αυτής. Τις τρεις αυτές δεκαετίες που την καταναλώνει έχει δαπανήσει περίπου 180.000 ευρώ μόνο για να αγοράσει το αγαπημένο της ποτό. Κατά μέσο όρο το μήνα θέλει 600 ευρώ για να καλύψει την ανάγκη της.



Στην προσπάθειά της να σταματήσει τον εθισμό της έχει καταφέρει να φτάσει στα 30 κουτάκια την ημέρα. Ωστόσο, λέει πως δεν είναι καθόλου εύκολο να σταματήσει και ο εθισμός της έχει κυριεύσει τη ζωή της. Δεν βγαίνει από το σπίτι αν στην τσάντα της δεν έχει τουλάχιστον ένα μπουκαλάκι της Diet Coke, ενώ αν της τελειώσουν αρχίζει να ιδρώνει και να πανικοβάλλεται.



Η Τζάκι λέει ότι υποφέρει από πονοκεφάλους, ενώ ισχυρίζεται ότι έχει παραισθήσεις για τις οποίες ευθύνεται η Coca Cola. «Βλέπω πορτοκάλια να πετάνε μέσα στο δωμάτιο», ισχυρίζεται ενώ λέει ότι θέλει απεγνωσμένα να απαλλαγεί από τον εθισμό της.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *