ροή ειδήσεων

Εντυπωσιακές εικόνες από την ΤΑΜΣ «ΧΑΤΖΗΕΥΑΓΓΕΛΟΥ 2014» στην Κω (vid)

Τον μεγάλο βαθμό ετοιμότητας στον οποίο βρίσκονται οι ένοπλες δυνάμεις της χώρας μας έδειξαν απέδειξε η τακτική Άσκηση... Μετά Στρατευμάτων «ΧΑΤΖΗΕΥΑΓΓΕΛΟΥ 2014» επιπέδου Συγκροτήματος Μηχανοκίνητου Λόχου Πεζικού (Σ.Μ/Κ ΛΠΖ).

Η άσκηση πραγματοποιήθηκε στο πεδίο βολών – ασκήσεων «Πλάκας», στην περιοχής ευθύνης της 80 ΑΔΤΕ «ΚΩΣ», από 19 έως 20 Φεβρουαρίου 2014.

Οι Τακτικές Ασκήσεις Μετά Στρατευμάτων (ΤΑΜΣ) συνεχίζονται από τους σχηματισμούς του Ελληνικού Στρατού ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών ή άλλων δραστηριοτήτων που οι μονάδες έχουν.

Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης άσκησης των μονάδων διεξήχθη στη νήσο Κω, η Τακτική Άσκηση Μετά Στρατευμάτων «ΧΑΤΖΗΕΥΑΓΓΕΛΟΥ 2014» επιπέδου Συγκροτήματος Μηχανοκίνητου Λόχου Πεζικού (Σ.Μ/Κ ΛΠΖ).

Αντικείμενο της ΤΑΜΣ ήταν η εξέταση του Σ.Μ/Κ ΛΠΖ στη διαδικασία προώθησης, υπέρβασης και εκτόξευσης αντεπίθεσης για την εξάλειψη εχθρικού προγεφυρώματος, με ταυτόχρονη εκτέλεση πυρών υποστήριξης πυροβολικού και επιθετικών ελικοπτέρων της 1ης ΤΑΞΑΣ, ημέρα και νύχτα.

Κατά τη διάρκεια της ΤΑΜΣ εκτελέστηκαν με απόλυτη επιτυχία, βολές επιθετικών ελικοπτέρων, πυροβολικού, όλμων, αρμάτων μάχης, αντιαρματικών όπλων και πολυβόλων, από το σύνολο των ασκουμένων τμημάτων των Μονάδων της ΑΔΤΕ.

Δείτε τις εντυπωσιακές φωτογραφίες και το βίντεο:





Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *