ροή ειδήσεων

Βόμβα τεραστίων διαστάσεων! Την άρση Ασυλίας όλων των βουλευτών της Χρυσής Αυγής ζητεί ο Άρειος Πάγος

- Ο Αρειος Πάγος ζητεί την άρση της ασυλίας όλης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Χρυσής Αυγής – Αφορά και τους 9 βουλευτές που δεν ειναι υπόδικοι – Μεταξύ τους και η σύζυγος.... του Νίκου Μιχαλολιάκου Ελένη Ζαρούλια – Ζητείται επίσης ξανά η άρση ασυλίας για τους Νίκο Μιχαλιάκο, Ηλία Κασιδιάρη, Νίκο Μίχο, Γιάννη Λαγό, Γιώργο Γερμενή και Στάθη Μπούκουρα – Θέλουν να απαγγείλουν πρόσθετες κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος για βουλευτές που εμπλέκονται ήδη στην υπόθεση για κατοχή όπλων και πυρομαχικών

Να αρθεί η ασυλία όλων των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, ακόμα και εκείνων που δεν είναι υπόδικοι ζητεί Εισαγγελία του Αρείου Πάγου. Σύμφωνα με πληροφορίες οι ειδικές ανακρίτριες Ιωάννα Κλάπα και Μαρία Δημητροπούλου, στέλνουν στην Βουλή αίτημα να αρθεί η ασυλία και των υπολοίπων βουλευτών της Χρυσής Αυγής για το κακούργημα της ένταξης και διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης. Από τα στοιχεία που έχουν στην διάθεσή τους φαίνεται ότι προκύπτουν ενδείξεις που καθιστούν αναγκαία την κλήση προς απολογία ολόκληρης, πλέον, της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος. Η εισαγγελία ζητεί επίσης την άρση ασυλίας για κατοχή πυροβόλων όπλων και πυρομαχικών με σκοπό την προμήθεια της εγκληματικής οργάνωσης για τους Νίκο Μιχαλιάκο, Ηλία Κασιδιάρη, Νίκο Μίχο, Γιάννη Λαγό, Γιώργο Γερμενή και Στάθη Μπούκουρα. Επίσης, ζητείται η άρση ασυλίας για κατοχή όπλων του Μιχαλολιάκου και για σύσταση παράνομου αρχείου του υπαρχηγού της Χρυσής Αυγής Χρ. Παππά.


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος21/2/14 09:02

    Δεν θα τους βαλουν ολους μεσα,θα βαλουν αυτους που τους τρομαζουν περισσοτερο και τους αλλους θα τους αφησουν ελευθερους,για να πουνε και καλα για το το αδιάβλητο της δικαιοσύνης,τρομαρα τους.Θελουν να υπαρχει μια ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ χωρις προσωπα γνωστα στο ευρυ κοινο,ελπιζοντας οτι εσι θα ανακοψουν την οργη του κοσμου.

    ΑΧΙΛΛΕΥΣ Ο ΚΑΛΥΔΝΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος21/2/14 09:31

    Ο κύβος ερίφθη.
    Η ΝΔ μπορεί να ξεχάσει την δεύτερη θέση, την οποία θα πάρει δικαιωματικά η ΧΑ ή ο όποιος αντικαταστάτης της αποφασίσουν. Κλείδωσε την τρίτη θέση και να είναι και ευχαριστημένη. Η δε ΔΗΜΑΡ, με την οποία σχετίζονται οι ανακρίτριες, ούτε απ’ έξω από την βουλή δεν θα περνάει.
    Όταν κύριοι παλαιοί πολιτικοί και έμπειροι λένε ότι «η μεταπολίτευση τελείωσε» (Πάγκαλος), όταν άλλος ζητά αλλαγή συντάγματος και εκλογή προέδρου από τον λαό (Μητσοτάκης), δεν χρειάζεται μεγάλη ευφυΐα για να καταλάβεις ότι το υπάρχον πολιτικό σύστημα της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας έκανε τον κύκλο του και πρέπει να προχωρήσουμε σε προεδρευόμενη δημοκρατία. Το βέλτιστο σενάριο θα ήταν να γίνει αυτή η μετάβαση νομότυπα και ομαλά, αλλά δυστυχώς αντί ο πρωθυπουργός να βλέπει αυτές τις προκλήσεις, αντιλαμβάνεται (πολιτικό) κίνδυνο από την ΧΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος21/2/14 09:40

    Το Κίνημα των Εθνικιστών δεν ανδρώθηκε στα μεγάλα σαλόνια του κατεστημένου, ούτε στα σκοτεινά υπόγεια του παρακράτους, αλλά εκεί που χτυπά η καρδιά του Ελληνισμού, στον δρόμο!
    ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΡΙΕΣ ΑΝΑΚΡΙΤΡΙΕΣ ΥΠΕΡΑΝΩ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ. Δυστυχώς η χώρα κυβερνάται από συμμορία κακοποιών . Ο αρμόδιος υπουργός κ. Ν. Δένδιας δήλωσε δημοσίως ότι όλα τα όπλα που βρέθηκαν στην κατοχή των βουλευτών του Λ.Σ.Χ.Α. ήσαν νόμιμα. Την επομένη οι κομμουνίστριες ανακρίτριες προφανώς με εντολή των σταλινικών συγγενών τους κομμουνιστών της ΔΗΜΑΡ σε συνεργασία με το δήθεν «Δημοκρατικό Τόξο», τον διέψευσαν και ζητούν την άρση της ασυλίας και των υπολοίπων βουλευτών του Λ.Σ.Χ.Α. για τα νόμιμα όπλα που δήλωσε ο εν λόγω αρμόδιος υπουργός . Οι εν λόγω κομμουνίστριες δικαστίνες εκτελούν σχέδιο ανωμαλίας με σκοπό την ένοπλη ρήξη στην Ελλάδα και την αποφυγή των εκλογών , με την κήρυξη της χώρας σε κατάσταση πολιορκίας, προκειμένου να ξεπουλήσουν και την υπόλοιπη.



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος21/2/14 10:03

    Ο καθηγητής Πανάς παρέδωσε την Δευτέρα το απόγευμα στην ιδιοκτησία του σταθμού τον φάκελο της δημοσκόπησης που έδειχνε το ΠΑΣΟΚ 4,3%, την Χρυσή Αυγή 14,8% και τους Ανεξάρτητους Έλληνες 6,3%. Αντιλαμβάνεστε ποιο ήταν το ποσοστό της Νέας Δημοκρατίας! Ο Άκης Παυλόπουλος εισηγήθηκε να μην παρουσιαστεί η δημοσκόπηση αυτή γιατί θα χαρακτηριστεί ο ίδιος ως χρυσαυγίτης! Για τέτοια ανεξάρτητη δημοσιογραφία μιλάμε. Κάποιοι μας λένε όμως ότι συνομιλίες από το κινητό του τηλέφωνο έχουν καταγραφεί από τον κοριό της ΕΥΠ όταν ο ίδιος επικοινωνούσε με βουλευτές της ΧΑ και τους παρακαλούσε να έρθουν στην εκπομπή του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος21/2/14 13:34

    Άρση Ασυλίας σε όλους τους καριόληδες όχι μόνο στα ουγκ της ΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος21/2/14 17:13

      Εσυ ηλιθιε δεν χρειαζεσαι αρση ασυλιας γιατι για ζωα δεν προβλεπεται κατι τετοιο

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος21/2/14 15:45

    Την Χρυσή Αυγή την αποκαλούν μόρφωμα. Οι Κύριοι Σαμαράς και Βενιζέλος
    από τους ποιό "δημοκράτες" εχουν προμηθετεί baby Lino απαραίτητα για την
    "υγειεινή" του σώματός τους λόγω της τρομάρας που τους διακατέχει βλέπωντας τη μεγάλη αύξηση της Χ.Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος21/2/14 17:11

    Ας μην ανηπομονουν τα τσιρακια του συστηματος. Σε λιγο θα υπαρξει αρση της ασυλιας και τους ξεπουλημενους δικαστικους. Τοτε θα γελασει το χεακι καθε πικραμμενου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος21/2/14 21:29

    Μηλούν τα ΣαμαροΒενιζελ για δημοκρατία. Ποια δημοκρατία?
    Όταν ένας ......βολευτής πάει κόντρα στους ανωτέρους του και δεν ψηφίζει
    αυτά που του υποδικνύουν τον διαγράφουν. Είναι δημοκράτες....πως να το κάνουμε..
    Όλα αυτά τα κάνουν για να καλύψουν τα νέα σκανδαλα με τα Μίκη όου...ΜΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *