ροή ειδήσεων

Εξέγερση , δεν κοστίζει και συμφέρει !

Έχω την εντύπωση φίλοι μου ότι ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος ήδη έχει αρχίσει! Επειδή όμως θα ήταν πολύ βαρύ να γίνουν δυο στρατόπεδα και με τα όπλα που υπάρχουν....
να αυτοκαταστραφούν και οι δημιουργοί του που έχουν τα συμφέροντα τους, η δουλειά γίνεται με τις δήθεν εξεγέρσεις! Αίγυπτος, Τυνησία, Λιβυη, Συρία, Ιράκ κλπ!

Τώρα Ουκρανία και η Βενεζουέλα έρχεται καθ ΄οδον! Η Τουρκία δεν ξέρω αν γλύτωσε, και η Ελλάδα δε χρειάστηκε καθόλου! Εδώ ανέλαβαν τον ρόλο της καταστολής των πολιτών τα μέσα ενημέρωσης, που έπεισαν τους πολίτες ότι για όλα φταίνε οι ίδιοι, και έτσι πρέπει να αποδεχτούν κάθε μορφή ανασκολοπισμού! Εδώ δεν χρειάζεται τίποτε, είναι βελούδινη η καταστολή! όλοι πληρώνουν ό,τι έχουν, ζουν όπως μπορούν και κανένας, μα κανένας δεν μιλάει!


Μάλιστα οι πάντες κάνουν προσευχές να επιστρέψει η κυβέρνηση μας (η Τρόικα) από το εξωτερικό για να προχωρήσει η λειτουργία του κράτους και να μην μείνουμε στα χέρια αυτών των άβουλων λογιστών που μας έχουν αφήσει εδώ για να εκτελούν τις εντολές τους, κι εμάς τους ίδιους ίσως …

Αλλά ας πουμε λίγα πράγματα για τις δήθεν αυθόρμητες εξεγέρσεις! Το πώς βρίσκονται από τη μια μέρα στην άλλη όλες οι υποτιθέμενες αντιπολιτεύσεις με βαρύ οπλισμό και μισθοφόρους εκτελεστές να διεκδικούν δημοκρατία του «φερετζέ» τάχα, μόνο οι ειδήσεις της σκοπιμότητας των 8 μας το περνάνε σαν μια δήθεν επανάσταση!
Βέβαια κανένας δεν μας έδειξε ποτέ, μια εικόνα πως ήταν το Ιράκ με το δικτάτορα Σαντάμ, πως ήταν η Λιβυη του Καντάφι και η Συρία του Ασαντ και πως είναι σήμερα ερείπια! Να μην αναφέρω και για τη γειτονιά μας τις Γιουγκοσλαβικές δημοκρατίες και με πιάνει η στενοχώρια! Τα καλά κομμάτια Κροατία και Σλοβενία τα ανέλαβε η Γερμάνια και τα υπόλοιπα, σαν τη Βοσνία και το Κόσσοβο, τρώνε το φερετζέ τους!

Οι λαοί βέβαια από ότι φαίνεται, δεν έχουν ούτε καν τη στοιχειώδη εξυπνάδα να μην μετατραπούν σε όχλο! Μια μικρή φτηνή προπαγάνδα για τον κακό ηγέτη που βασανίζει κάτι κατατρεγμένες μειονότητες, και πέντε δέκα συνθήματα, δυο τρεις αναλυτές καλοπληρωμένοι μέσα και έξω απο τη χώρα και ξεκίνησε η φασαρία! Από κοντά και οι μισθοφόροι «εξεγερμένοι» με όπλα και χρήματα με το τσουβάλι και τα συμφέροντα μας βρίσκουν το δρόμο τους!

Μα τόσο πολύ δήθεν αγάπησαν την Ευρωπαϊκή ένωση οι Ουκρανοί και βρεθήκαν στους δρόμους; Στραβωμάρα έχουν να δουν ότι η ένωση δεν μπορεί να σταθεί καλά –καλά στα πόδια της; Όχι, απλά η Γερμάνια θέλει να ενώσει τα συμφέροντα της! Ο νότος με κάτι Ιταλίες, Ισπανίες και Ελλάδες είναι ανυπάκουος και πολυέξοδος, ενώ τα ξαδέρφια μας στο Βορρά και στην Ουκρανία είναι φτηνά και πρόθυμα! Deutschland über alles (H Γερμανία πάνω από όλα) και το αμερικάνικο τραγουδάκι .. Money makes the world go round (το χρήμα κάνει τη γη να γυρίζει) ……….

Θόδωρος Γαλανοπουλος

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *