ροή ειδήσεων

Δείτε το κρητικό νερό που βραβεύτηκε δεύτερο καλύτερο στον κόσμο!

Το Νερό ΣΑΜΑΡΙΑ είναι και επίσημα το Δεύτερο Καλύτερο Νερό στον Κόσμο, καθώς κατέκτησε το Ασημένιο Βραβείο στον διεθνή διαγωνισμό... «Berkeley Springs International Water Tasting», μια κορυφαία διάκριση σε παγκόσμιο επίπεδο.

Σε ειδική διοργάνωση που πραγματοποιήθηκε από τις 20 ως τις 23 Φεβρουαρίου 2014 στην πόλη Berkeley Springs, στην Δυτική Βιρτζίνια (ΗΠΑ), το Νερό ΣΑΜΑΡΙΑ ξεχώρισε ανάμεσα σε 125 συμμετοχές από όλο τον κόσμο, με την ιδιαίτερη, αναζωογονητική, φρέσκια γεύση του να του χαρίζει την 2η θέση.

Η συγκεκριμένη διάκριση έχει ιδιαίτερη βαρύτητα για το νερό ΣΑΜΑΡΙΑ, καθώς ο διαγωνισμός «Berkeley Springs International Water Tasting» έχει καθιερωθεί τα τελευταία 24 χρόνια ως ο μεγαλύτερος ετήσιος διαγωνισμός τρεχούμενου νερού στον κόσμο.

Την ανάδειξη των φετινών νικητών ανέλαβε μια δεκαμελής επιτροπή, λαμβάνοντας υπόψη τις ψήφους του κοινού, που πέρα από τη γεύση έκριναν και την συσκευασία του νερού.

Μια εξαιρετική βράβευση που ισχυροποιεί τη θέση της Ελλάδας στο εξωτερικό, καθώς το νερό ΣΑΜΑΡΙΑ κατάφερε να διακριθεί ανάμεσα σε χώρες από όλο τον πλανήτη, αναδεικνύοντας την άριστη ποιότητα των προϊόντων της χώρας μας και προβάλλοντας τις φυσικές ομορφιές της.

Το φυσικό επιτραπέζιο νερό ΣΑΜΑΡΙΑ προέρχεται κατευθείαν από την Κρητική Γη, αφού αντλείται από το περίφημο φαράγγι της Σαμαριάς που βρίσκεται στα Λευκά Όρη της Κρήτης.

Το μέρος, που κατά την ελληνική μυθολογία, επισκεπτόταν ο ίδιος ο Δίας για να ξεδιψάσει με τα κρυστάλλινα, καθάρια νερά του.

Εμφιαλώνεται και διατίθεται από την ΕΤ.ΑΝ.ΑΠ. Α.Ε. (ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΠΟΚΟΡΩΝΑ), μια από τις καταξιωμένες εταιρείες στον χώρο του εμφιαλωμένου νερού.

Η ΕΤΑΝΑΠ που ιδρύθηκε το 1978, συνεπής στη δέσμευσή της για παροχή εμφιαλωμένου φυσικού νερού υψηλής ποιότητας και πλήρως συμμορφωμένη με τα σχετικά διεθνή στάνταρ για την υγιεινή και την ασφάλεια των καταναλωτών, εστιάζει στη συνεχή βελτίωση, εξέλιξη και ανάπτυξη, ώστε το όνομά της να παραμείνει συνώνυμο της ποιότητας. 
flashnews

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *