ροή ειδήσεων

Σε αργία ο δήμαρχος Καστελόριζου για εγκληματικές πράξεις σε βάρος της περιουσίας του Δήμου!

ΚΑΙ ΔΥΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

Σε αργία τέθηκαν με απόφαση της Γενικής Γραμματέως Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου, ο δήμαρχος Καστελορίζου.... και δύο δημοτικοί σύμβουλοι για εγκληματικές πράξεις σε βάρος της περιουσίας του δήμου Καστελορίζου!

Πρόκειται για τους κκ. Γεώργιο Αχλαδιώτη,δήμαρχο, Γεώργιο Σαμψάκο και Ελευθέριο Ραφτή,δημοτικοί σύμβουλοι, οι οποίοι ανήκουν στην παράταξη του τέως δημάρχου Παύλου Πανηγύρη, ο οποίος έχει επίσης τεθεί σε αργία λόγω ποινικών υποθέσεων στις οποίες εμπλέκεται και παραπέμφθηκαν στην δικαιοσύνη.

Στη θέση του δημάρχου αναλαμβάνει καθήκοντα ο Νίκος Ασβέστης. Να σημειωθεί ότι αφορμή για να τεθούν σε αργία ο δήμαρχος Καστελορίζου και οι δύο δημοτικοί σύμβουλοι αποτέλεσε το βούλευμα 77/2013 του Συμβουλίου Εφετών Δωδεκανήσου σύμφωνα με το οποίο παραπέμπονται να δικαστούν στο Τριμελές Εφετείο επί Κακουργημάτων Δωδεκανήσου για βαρύτατες και «όζουσες» εγκληματικές πράξεις σε βάρος της περιουσίας του δήμου Καστελορίζου.

Στην ίδια υπόθεση κατηγορείται και ο πρώην δήμαρχος Μεγίστης Παύλος Πανηγύρης ο οποίος παραπέμφθηκε να δικαστεί με το ίδιο βούλευμα μαζί με τους άλλους τρεις αιρετούς.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *