ροή ειδήσεων

ΤοσοΝουΔουλα

Έρμαιο της συγκυρίας ο Αντώνης Σαμαράς δεν ξέρει τι να πρωτοκάνει για να αποφύγει την καταστροφή του κόμματός του μιας και η χώρα καταστράφηκε εντελώς χάρη και σε αυτόν....


του Στρατή Μαζίδη

Να κάνω ανασχηματισμό; Αναρωτιέται... Πχ ας πούμε να φύγει ο Στουρνάρας και να πάει, λέμε τώρα, ο Βορίδης. Δηλαδή στην ουσία να αποφασίσει ποιος θα συνεχίσει να σε βιάζει. Να ήταν η Ολγα τουλάχιστον, θα μπορέσει να δει διαφορετικά ο λαός.

Να κάνω εκλογές; Αμ εκεί είναι πλέον ορατός ο κίνδυνος για τον Αντώνη Σαμαρά μετά το αρνητικό ρεκόρ του 18% στις εκλογές του Μάη του 2012, να πέσει ακόμη πιο χαμηλά και να τερματίσει τρίτος πίσω από τη Χρυσή Αυγή την οποία όσο κλείνει στη φυλακή, τόσο γιγαντώνεται.

Η πολιτική ξεφτίλα του αιώνα έρχεται για τον Αντώνη Σαμαρά που παρέλαβε τη ΝΔ και την έκανε ΤοσοΝουΔουλα.

Όπως επίσης πέρα από τοσοδούλα, κατέστη και δούλα.

Γιατί όταν τελικά υποκύπτεις στις ξένες επιταγές, τι είσαι; Όταν σου λένε διαρκώς τι να κάνεις και εσύ το αποδέχεσαι, τι είσαι;

Εδώ καταστρέφουν το επικίνδυνο χημικό οπλοστάσιο της Συρίας στη γειτονιά μας και εμείς όχι να διαμαρτυρηθούμε αλλά ούτε άχνα δε βγάλαμε!

Για να μην απαριθμήσουμε τις σφαλιάρες που τρώμε στα εθνικά θέματα. Αιγαίο, ΑΟΖ και πρόσφατα οι "δύο κυπριακές κοινότητες".

Αυτός είναι ο Αντώνης Σαμαράς, στην Αστόρια δούλεψε ένα τέρμηνο κι έκανε μια πιτσαρία που έσκισε, και την πατρίδα του (όπως και το κόμμα του) τα ξέσκισε!
freepen.gr



Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *