ροή ειδήσεων

Πόλεμος με υπόηχους για έλεγχο συνείδησης στην Ελλάδα; (ένας από τους λόγους που ο Έλληνας δεν ξυπνά!) [ΒΙΝΤΕΟ]

Εγκαταστάσεις που εκπέμπουν ήχους χαμηλής συχνότητας που καταστέλλουν τις αντιδράσεις στις μάζες του κόσμου. Με κύματα ELF και εγκαταστάσεις χημικών νεφών που επιφέρουν το ίδιο αποτέλεσμα. Δείτε εικόνες στην Ελλάδα παντού....

Καταγγελία "βόμβα": Aεροδρόμιο Eλληνικού. Μια νατοϊκή εγκατάσταση με όπλα δολοφονικών υποήχων.



πηγη

Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος5/2/14 13:04

    ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ , ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ, ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ, ΤΟΝ ΑΛΕΞΗ, ΤΟΝ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΟ ΠΑΝΟ, ΤΟΝ ΓΕΡΜΕΝΗ, ΛΕΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ ????
    Γράφει ο Ν Βράχος

    Προκαλούν και δήθεν αναρωτιούνται, οι κάθε λογίς νοικιασμένοι ή, κομματικά εμπαθείς κονδυλοφόροι και ..λοιπές γραφίδες, γιατί ο κόσμος δεν αντιδρά, όπως θα ήθελαν, στα εφιαλτικά και γενοκτονικά μέτρα που εφαρμόζει σήμερα η κυβέρνηση της υποτέλειας και της αναισθησίας.

    Γιατί ο λαός μας, δεν υπακούει στις προσκλήσεις των κάθε λογίς τυχάρπαστων αρχηγίσκων, να κατέβει και να διαδηλώσει εναντίον της κυβέρνησης, όπως τον είχαν εξαπατήσει και με την κυβέρνηση του Πασόκ και τώρα ‘’βαράει το κεφάλι του’’ στον τοίχο?

    Ποιοι είναι αυτοί οι συνέταιροι της ‘’πάλης για την εξουσία’’, που θυμούνται το λαό μόνο όταν πρόκειται να τον χρησιμοποιήσουν σαν προσωπικό εφαλτήριο πολιτικής διάσωσης ή αναρρίχησης ? Ο Αλέξης, ο Πάνος , ο ..Λαγός, κι ο Γερμενής?

    Ξεχνούν βέβαια να μας θυμίσουν ποια ήταν η στάση και η συμπεριφορά, όλων αυτών των πληρωμένων ψευτοαρχηγίσκων και των νοικιασμένων γραφιάδων, πριν τρία χρόνια, τότε που μια άλλη κυβέρνηση αγωνιζόταν μόνη της να μην πτωχεύσουμε και παράλληλα να ληφθούν όσο το δυνατόν πιο ‘’χαμηλά βάρη φοροδοτικής ισότητας’’, ώστε να μπορέσουμε να επιβιώσουμε.

    Ξεχνούν πως χαρακτήριζαν και τα μέτρα και τους κυβερνώντες, με μόνο σκοπό να πέσει η κυβέρνηση και ΟΧΙ ! να σωθεί η χώρα. Και δυστυχώς τα κατάφεραν και τα δύο. Και η κυβέρνηση έπεσε και η οικονομία βούλιαξε και οι Έλληνες αυτοκτονούν και έχουν χάσει το μυαλό τους και το χαμόγελό τους.Όμως, όλοι αυτοί, που δήθεν ενδιαφέρονται, έχουν ‘’δηλωμένα αποτυπώματα γραφής και αξίας’’. Τους ξέρουμε σχεδόν όλοι, ποιοι είναι και σε τι βαθμό συμμετείχε κάθε ένας στην καταστροφή της Ελλάδας , ώστε να βρούν ‘’πάτημα ’’εναντίον του Γιώργου Παπανδρέου.

    Ζητούν δηλαδή σήμερα να μας ‘’σώσουν’’ αυτοί που χθες μας έριξαν στο γκρεμό και στην εξαθλίωση; Και δεν ντρέπονται οι πατριδοκάπηλοι και οι μυαλοφυγόδικοι ;

    Και επειδή ο Αντώνης και ο Βαγγέλης, ξεπουλήθηκαν, ξεπούλησαν και ξεπουλάνε την Ελλάδα ως κοινοί μεταπράτες χώματος , πιστεύουν και ελπίζουν και οι χαμηλόβαθμοι της γνώσης και της νοημοσύνης, Αλέξης και Πάνος , από κοινού και σε ύπτια στάση να ‘’επιτύχουν’’ την συνέχιση του ξεπουλήματος με οποιαδήποτε δική τους προσφορά στα αφεντικά των τοκογλύφων.

    Όμως ο Γιώργος , κράτησε, άντεξε, και τώρα ετοιμάζεται να γυρίσει. Ξέρουν οι άθλιοι προβοκάτορες, συκοφάντες και πολιτικοί αιμομίκτες ότι το τέλος τους έρχεται. Ο λαός μας, θα μάθει με λεπτομέρειες την ΑΘΛΙΑ συμπεριφορά τους.

    Σε λίγο, θα ‘’τρίβουν τα μάτια τους’’ όταν ο Γιώργος Παπανδρέου, αποφασίσει να σώσει την Ελλάδα για μία ακόμη φορά, αλλά τώρα από τα εσωτερικά ‘’ΠΥΡΑΝΧΑΣ’’ που επί τρία χρόνια μας ήπιαν το αίμα. Από τους παρ΄όλίγον εκτελεστές του.
    Από τους συνειδητούς δολοφόνους της προσωπικής μας ευτυχίας.

    Μόνο ο Γιώργος Παπανδρέου είναι δυνατό να πείσει, να συγκινήσει, να ξεσηκώσει τούτο το λαό, γιατί είναι ο ΜΟΝΟΣ ! που δεν του είπε ψέματα.
    Και ο λαός το είδε, το έμαθε, το ένοιωσε στο πετσί του.

    ΜΟΝΟ το Γιώργο εμπιστεύεται, γιατί είναι αποδεδειγμένα ΕΝΤΙΜΟΣ !!

    Γιατί ΜΟΝΟ αυτός είπε την αλήθεια και ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος6/2/14 21:06

    ρε πληρωμενο τρολ του βρακου εδω ηρθες τωρα ??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος7/2/14 17:20

    Αυτό το κείμενο δεν είναι.πλακα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *