ροή ειδήσεων

Οργώνει την Ελλάδα ο Κώστας Καραμανλής... Δεν έχει αφήσει ταβέρνα για ταβέρνα και σούβλα για σούβλα!

Από κοντά και ο Γιάννης Βαληνάκης

Μακριά από την πολιτική, ο Κώστας Καραμανλής συνεχίζει τις εξορμήσεις του ανά την Ελλάδα, συντροφιά πάντα με την οικογένειά του...
Τελευταίος «σταθμός» του πρώην πρωθυπουργού ο Σμόλικας και το χωριό Σαμαρίνα. Το ταξίδι της οικογένειας Καραμανλή στις ανατολικές πλαγιές του Σμόλικα, σε υψόμετρο 1.450 μέτρων και συγκεκριμένα στο χωριό Σαμαρίνα, έγινε το περασμένο Σαββατοκύριακο, γράφει το Πρώτο Θέμα της Κυριακής.

Εκτός από τη σύζυγό του, Νατάσα και τα δυο τους παιδιά, Αλέξανδρο και Αλίκη, τον πρώην πρωθυπουργό συνόδευαν ο πρώην υφυπουργός Εξωτερικών, Γιάννης Βαληνάκης και η σύζυγός του Χριστίνα αλλά και δυο πρόσωπα από το φιλικό του περιβάλλον.
Στην παρέα όταν έφτασαν στη Σαμαρίνα προστέθηκαν ο πρώην υπουργός Ανάπτυξης και στενός φίλος του Κ. Καραμανλή, Χρήστος Φώλιας καθώς και ο βουλευτής Γρεβενών της Νέας Δημοκρατίας, Τιμολέων Κοψαψείλης.

Στη Σαμαρίνα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, έφτασαν το μεσημέρι της Παρασκευής. Ταξίδεψαν αεροπορικώς από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη κι από εκεί οδικώς στο χωριό.



Πρώτος τους προορισμός ήταν η ταβέρνα «Ωραία Σαμαρίνα». Όπως γράφει η εφημερίδα, ο Χρήστος Φώλιας παρήγγειλε χωριάτικο λουκάνικο, μπιφτέκια, παϊδάκια σχάρας, μανιτάρι στη σχάρα, αρνάκι σούβλας και ντόπιο κόκκινο κρασί.

Την επόμενη μέρα, μετά από βόλτα στο αρχαιολογικό λαογραφικό μουσείο της περιοχής, η παρέα έφτασε ξανά στην ταβέρνα. Αυτή τη φορά το μενού είχε χωριάτικες πίτες και μανιτάρια σχάρα, καθώς επίσης κοκορέτσι, κοντοσούβλι και διάφορα είδη τυριών της περιοχής, τσίπουρα και μπύρες, ενώ για επιδόρπιο σερβιρίστηκε γιαούρτι με γλυκό του κουταλιού.

Ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας ζήτησε αναμνηστικές φωτογραφίες, αλλά του απαγόρευσαν να βγάλει γιατί, όπως εξήγησαν οι άνθρωποι του κ. Καραμανλή, οι στιγμές ήταν οικογενειακές.

Το βράδυ της Κυριακής, οι οικογένειες Καραμανλή και Βαληνάκη επέστρεψαν αεροπορικώς στην Αθήνα. Ο πρώην πρωθυπουργός, σε μια προσπάθεια να περάσει... απαρατήρητος, φορούσε καπέλο τζόκεϊ.


Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *