ροή ειδήσεων

Λιάνα Κανέλλη: Πίσω από τις ΜΚΟ κρύβονται μυστικές υπηρεσίες

Ότι οι ΜΚΟ δουλέυουν για ξένες μυστικές υπηρεσίες κατήγγειλε η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη στο ΣΚΑΪ...
Η βουλευτής του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη, προέβη σε σοβαρές καταγγελίες

Ειδικότερα η κυρία Κανέλλη έδωσε την πιοι επικίνδυνη διάσταση στο ζήτημα των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων τονίζοντας ότι μέσω αυτών υπάρχουν σχέδια προκειμένου να δημιουργούνται ζητήματα σε διάφορες χώρες, αλλά και να ανατρέπονται κυβερνήσεις.

Ισχυρίστηκε, ακόμη, ότι πίσω από τις περισσότερες ΜΚΟ κρύβονται μυστικές υπηρεσίες και για τον λόγο αυτό χαρακτήρισε τον συνεργάτη του Γιώργου Παπανδρέου, Αλεξ Ρόντο, ως «σκοτεινό πρόσωπο».

Πρόσθεσε επίσης ότι μέσω των ΜΚΟ μαζεύονταν και αγοράζονταν ψήφοι με βρώμικο χρήμα, ενώ, αναφορικά με την ΜΚΟ για τις αποναρκοθετήσεις, η «ιστορία» τελείωσε το 2009 όχι γιατί υπήρξε έρευνα αλλά γιατί τελείωσαν τα χρήματα όχι μόνο για τέτοιες οργανώσεις αλλά και για τη χώρα.

Εντυπωσιακή, πάντως, είναι η καταγγελίας της βουλευτή του ΚΚΕ πως έχουν δαπανηθεί περίπου 38,5 εκατομμύρια σε 707 ΜΚΟ για να βρουν δουλειά σε 1.800 άτομα.

Αυτό σημαίνει ότι κοστολόγησαν πως για να βρει δουλειά ένας άνθρωπος χρειάζονται περί τις 21.000 ευρώ. Από αυτά τα χρήματα οι ΜΚΟ λειτουργούσαν ως ατζέντηδες και λάμβαναν το 5%, ενώ το φαινόμενο αυτό παρατηρούνταν κυρίως στους δήμους.

Τέλος, η Λιάνα Κανέλλη επικαλέστηκε μελέτες ακόμα και του ΟΗΕ σύμφωνα με τις οποίες αποδεικνύονται πως οι ΜΚΟ σε όλο τον κόσμο «τρώνε» το 80% των φιλανθρωπικών δράσεων.
Από defencenet

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος26/2/14 19:11

    Η κανελη θα μας τρελανει ολους. Ασφαλως και ειναι σωστα αυτα που λεει αλλα εχει μπερδεψει τα σωβρακα με τις γραβατες. Η μεγαλυτερη και καλυτερα οργανωμενη πεμπτη φΑλαγγα στην ελλααδα περαν πασης αμφιβολιας ηταν το κομμα της που εδρασε σαν παραρτημα των σοβιετικων μυστικων υπηρεσιων και ουκ ολιγες φορες εδρασε κατ εντολην ακαι προδωσε την πατριδα μας. ΠΧ 5η ολομελεια για παραδωση της Μακεδονιας στους σλαβους. Καοι τα αδελφα τους κομματα το ιδιο εκαναν ΠΧ το ΑΚΕΛ που εδωσε στεγνα τον Γριβα στους Αγγλους. Η λοιπον η Κανελη μας δουλευει και μας δινει πληροφοριες που ξερουμε για καποιον αλλο λογο η αν αυτα που λεει ειναι αδολα, και τοτε βρισκεται σε λαθος κομμα χωρις να το εχει παρει χαμπαρι,

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *