ροή ειδήσεων

Πολύ καλά νέα από τη Σουηδία!!!

Κοσμοπλημμύρα στην πρώτη ημέρα της GREKLAND PANORAMA


Εξαιρετική ήταν η πρώτη ημέρα της “Grekland Panorama”, της έκθεσης που προβάλλει τον ελληνικό τουρισμό...
στη Σουηδία, όπως μας μεταφέρουν από τη Στοκχόλμη.

Περίπου 4.000 Σουηδοί - πρωτοφανής αριθμός για τουριστική έκθεση ενός και μόνον ξένου προορισμού - επισκέφθηκαν την ελληνική διοργάνωση και ένας αντίστοιχος αριθμός επισκεπτών αναμένεται και σήμερα. Μάλιστα κάποιες στιγμές της μέρας επικράτησε το αδιαχώρητο στον εκθεσιακό χώρο, καθώς οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να επωφεληθούν της πληθώρας προσφορών για πακέτα διακοπών στην Ελλάδα που είχαν ετοιμάσει όλοι οι μεγάλοι tour operators της Σκανδιναβίας που συμμετέχουν στο Grekland Panorama ειδικά για τις δύο μέρες της έκθεσης, αλλά και των αντίστοιχων μεγάλων προσφορών που γίνονται από πλευράς εκθετών. 


Σύμφωνα με συμμετέχοντες, οι tour operators που συμμετέχουν στην έκθεση, πραγματοποίησαν πολύ ικανοποιητικό όγκο πωλήσεων, μέσα σε λίγες μόλις ώρες! Οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν παραδοσιακά ελληνικά προιόντα, από πολλές περιοχές της Ελλάδας αλλά και να διασκεδάσουν με παραδοσιακή ελληνική μουσική.
Μεγάλη επιτυχία είχαν και οι δύο εκδηλώσεις που διοργανώθηκαν την Παρασκευή με αφορμή την έκθεση, το γαστρονομικό “σεμινάριο” παρασκευής παραδοσιακών μεζέδων για τα στελέχη των tour operators και στελεχών της τουριστικής αγοράς της Σουηδίας που έγινε σε συνεργασία με το Sympossio στον εξαιρετικό χώρο Aveqia (κάτι σαν ατελιέ γαστρονομίας), καθώς και το επίσημο δείπνο το βράδυ, στο επιβλητικό Opera Terassen, κατά τη διάρκεια του οποίου, τραγούδησε γνωστές ελληνικές επιτυχίες η διεθνούς φήμης ελληνίδα mezzo soprano Alexandra Gravas.

Μακάρι να συνεχίσει έτσι και στις επόμενες ημέρες, και μάλλον έτσι θα γίνει αφού η διοργανώτρια εταιρία North Events, έχει κάνει σπουδαία δουλειά!!!.
money-tourism.blogspot.gr



Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *