ροή ειδήσεων

ΠΡΟΣΟΧΗ!! ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΣΚΟΠΕΥΤΕΣ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟ ΤΣΙΓΓΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΡΑΜΑΚΚΩΝ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΑΡΙΝΑ

ΧΤΥΠΟΥΝ ΔΙΕΡΧΟΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΑΕΡΟΒΟΛΑ - ΗΧΗΤΙΚΟ

Το περιστατικό συνέβη στην είσοδο του καταυλισμού των τσιγγάνων στο καρνάγιο της Ρόδου ακριβώς στα νέα φανάρια. Σύμφωνα με την καταγγελία...
που έγινε και στην ασφάλεια ο οδηγός ενώ περίμενε πάνω στη μηχανή να ανάψει το πράσινο με στραμμένο το βλέμμα του προς τον
καταυλισμό, ένιωσε ένα χτύπημα στο μέτωπο με αποτέλεσμα να τον πάρουν αμέσως τα αίματα. Παρά τον πόνο και τη ζαλάδα κατάλαβε το τι του συνέβαινε και αμέσως ξεκίνησε να απομακρύνεται από το σημείο φοβούμενος ότι θα τον ξαναπυροβολήσουν.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο tvkosmos το θύμα, το πιθανότερο είναι να χτυπήθηκε από αεροβόλο όπλο ή περίστροφο που λειτουργεί με αμπούλα από απόσταση 30 έως 50 μέτρων, καθώς το σκάγι εξοστρακίστηκε και δεν του καρφώθηκε στον κρόταφο. Το μόνο θετικό είναι ότι η βολή του ελεύθερου σκοπευτή δεν τον πήρε σε κάποιο μάτι αφού σε τέτοια περίπτωση θα το είχε χάσει. Το μέτωπο του από το χτύπημα που δέχθηκε πρήστηκε και στο πρώτο φαρμακείο που βρήκε μπροστά του μπήκε μέσα ώστε να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Όταν κατήγγειλε το περιστατικό στην ασφάλεια η αντιμετώπιση που εισέπραξε ήταν κατά κάποιο τρόπο ”σηκώνουμε τα χέρια ψηλά”, αφού το σημείο αποτελεί γκέτο και για να μπουν σε αυτό οι αστυνομικοί για έλεγχο πρέπει να στηθεί ολόκληρη επιχείρηση με μεγάλο αριθμό προσωπικού. Μάλιστα ενημερώθηκε ότι τις προηγούμενες μέρες δύο οκτάχρονα Ρομά έβγαλαν μαχαίρι σε καρδιοπαθή που έκανε τον περίπατο του στην παραλιακή οδό για να του πάρουν πέντε ευρώ ενώ μια γυναίκα δέχθηκε πετροπόλεμο καθώς περνούσε με το αυτοκίνητο της.

Όλα αυτά συμβαίνουν την ώρα που η πολιτεία αρνείται να εφαρμόσει το νόμο και να απομακρύνει τα παραπήγματα που αποτελούν εστία εγκληματικότητας από μια περιοχή που το κράτος έχει δαπανήσει εκατομμύρια ευρώ για τη δημιουργία καρνάγιου το οποίο ποτέ δε λειτούργησε.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ... ΕΔΩ

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος16/2/14 11:55

    οι μπατσοι τη κανουν γιαυτο;πινουν καφε στα γραφεια τους....κατα τα αλλα στα μπλοκα ειναι πρωτη για να γραφουν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος16/2/14 14:40

      ποιοι μπατσοι ρε χαχα?εσεις τι κανετε?σας πυροβολανε για πλακα τα γυφτακια ρε?ξυπνα.ακομα δεν εμαθες να μην περιμενεις αλλους να σε σωσουν?

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος16/2/14 12:16

    Γιατι συμβαινει αυτο?Επειδη ειμαστε ΚΟΤΕΣ και δεν παμε εμεις οι ιδιοι να τους τα καψουμε ολα εκει κατω!Οι μπατσοι το παιζουν 'κινεζοι' ενω οι γυφτοι τα εχουν ριμαξει ολα εκει κατω στο καρακονερο.Τα κωλοσπιτα-παραγκες τους φαινονται απο τον δρομο και μια μολοτωφ ειναι οτι πρεπει να ηρεμησουν λιγακι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος16/2/14 12:33

    Μην περιμενετε από τα στρουμφακια να κανουν κατι.Αυτοι είναι μονο να δειχνουν την μαγκια τους σε ατομα φιλήσυχα που ετυχε να χρωστανε κανενα χιλιαρικο στα αφεντικα τους.Πρεπει να αναλαβει ο κοσμος να ξεκαθαρισει αυτό το απόστημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος16/2/14 12:40

    Σχολειο δεν πηγες εσυ??? Απο ορθογραφία σκιζεις! !!! Να φανταστώ ότι είσαι απ αυτούς που τον έχουν γράψει πολλές φορές επειδή κάνει παραβάσεις συνέχεια . Μάλλον το δίπλωμα το πήρες από την ίσως πόρτα επειδή δεν πηγες σχολείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος16/2/14 15:50

      Μπατσάκο, άσε κάτω τη φραπεδούμπα, βγες από την γραφειάρα σου και κάνε αυτό για το οποίο πληρώνεσαι... Διαφωνείς;;;;

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος16/2/14 13:19

    Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΥΡΑΚΗΣ Β ΕΓΡΑΨΕ ΣΗΜΕΡΑ ΡΟΔΙΑΚΗ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΚΟΝΕΡΟΥ ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος16/2/14 13:38

    ενω εσυ που ξερεις ορθογραφια θα σαι κανενας πισογλεντης με γραβατα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος16/2/14 17:34

      ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΣΕΝΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ ???? Η ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ???? Αν σε απασχολεί αυτό να πας στη Ροδιακή και να κάνεις διορθώσεις σε άρθρα κατάλαβες??? ουστ!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος16/2/14 15:42

    ΔΡΆΣΗ ΤΏΡΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος16/2/14 15:48

    Κρεμάλα!!! Στους τσιγγάνους!! Και στους χοίρους!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος16/2/14 15:59

    RE PEDIA PERSI DEN HTAN POY SKOTOTHIKE KAPIOS MOTOSIKLETISTIS KAPOY EKH STHN EFTHIA DEN INE PERIERGO EGO EXO NA TO LEO. KATI MOY LEH OTI KATI THA TON XTIPISE TON ANTHROPO KAI BGIKE APO TON DROMO ALA TO PERASAME ETSI KAI AYTO OPOS ENA SINITHISMENO ATYXIMA .DEN MPORI RE GAMOTO HPA TOTE GIATH DEN HTA KANA PEDAKI NA ETREXE KAI H MIXANI H SIGKEKRIMENI DEN FEBGI EYKOLA NOMIZO HTAN KAPIO HONDA TRANSLAP .RE PEDIA XSERIS TH HNE NA PIGENIS KAI NA SOY ERTHI MIA SFIKA STO KEFALI .DE MILAME PIA GIA SKAGI..........KAI TELOS AS XEROMASTE TOYS ARXONTES MAS......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος18/2/14 17:38

    Πριν από 3 μήνες περίπου ενώ διερχόμουν με το αυτοκίνητό μου από αυτό το σημείο, δέχτηκα τούβλο που ευτυχώς χτύπησε στο καπώ του αυτοκινήτου. Ενημέρωσα την ΕΛ.ΑΣ. Πρέπει να πω ότι είναι πολύ δύσκολο να τους συνδράμουν τα κεντρικά για να επιχειρήσουν σωστά στα γύφτικα. Μην τους στήνουμε στο τοίχο όλους. Είναι άνθρωποι και οι αστυνομικοί και έχουν οικογένειες. Ο Δήμος η Αστυνομική Διεύθυνση και η Περιφέρεια πρέπει να απαιτήσουν όλοι μαζί για να φύγουν από εκεί οι γύφτοι. Και αν και αυτό δεν καταστεί εφικτό... τότε να πάρουμε το νόμο στα χέρια μας.... νομίζω υπάρχει τρόπος να ξεκουμπιστούν και μάλιστα εύκολος... αλλά πως βρισκόμαστε να συνεννοηθούμε;;; Πρέπει να περιμένουμε πολλάάάάάά θύματα για να πράξουμε τα αυτονόητα????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος19/2/14 18:22

    2Ο ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΠΕΡΝΕΤΑΙ ΤΟ ΝΟΜΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *