ροή ειδήσεων

"Παγκόσμιο φαινόμενο" ο Ροδίτης αθλητής με το τεχνητό μέλος

Πανελληνιονίκης με τον ΓΑΣ Υγεία Ρόδου στα 400μ. με εμπόδια και έχοντας μπροστά του ακόμα πολλά χρόνια για να πρωταγωνιστήσει στον στίβο, δέχτηκε αυτό το πλήγμα....
με γενναιότητα, ενώ είναι πια έτοιμος να πρωταγωνιστήσει ξανά σε παγκόσμιο επίπεδο.
Αφού έχει πλέον τεχνητό μέλος, τη λεγόμενη λεπίδα, ειδική για αθλητές στίβου, πρόκειται να συμμετάσχει σε διεθνείς αγώνες για αθλητές με αναπηρία στο Ντουμπάι από 18 έως 25 Φεβρουαρίου.

Η πρώτη εμφάνιση του Μιχάλη Σεΐτη μετά το ατύχημά του ξανά στους αγωνιστικούς χώρους ήταν τον περασμένο Οκτώβριο στους Αιγαιοπελαγίτικους Αγώνες Στίβου της Χίου. Εκεί έλαβε μέρος, έχοντας το τεχνητό μέλος που βοηθάει απλώς στο περπάτημα και όχι το εγκεκριμένο για τις διοργανώσεις στίβου, μα κατάφερε να εντυπωσιάσει το κοινό, τους προπονητές, αλλά και τους αθλητές και τις αθλήτριες στο στάδιο του νησιού στο βόρειο Αιγαίο με το πάθος, τη θέληση και τις ικανότητές του.

Σίγουρα αποτελεί ο Ρόδιος πρωταθλητής μας ένα παγκόσμιο φαινόμενο,και δεν είναι με τίποτα αυτό υπερβολή. Μπορεί να φανταστεί κανείς πόσο δύσκολο είναι, όχι μόνο να επανέλθει πολύ σύντομα ο αθλητής ξανά στους αγωνιστικούς χώρους μετά από τόσο σοβαρό τροχαίο ατύχημα, αλλά και να πάρει απλώς την απόφαση για κάτι τέτοιο.

Τους τελευταίους τρεις μήνες ο Μιχάλης Σεΐτης βρίσκεται στην Αθήνα και προπονείται με τον παλιό πρωταθλητή Γιώργο Παναγιωτόπουλο, ώστε η συμμετοχή του στους αγώνες στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα να είναι το έναυσμα για κάτι το σημαντικότερο το επόμενο διάστημα.

Άλλωστε, η μεγάλη πρόκληση είναι το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου Αθλητών με Αναπηρίες στο Σουόνσι της Ουαλίας 18-23 Αυγούστου. Παρόλα αυτά, και στους αγώνες του Ντουμπάι θα είναι έντονος ο συναγωνισμός λόγω της παρουσίας κορυφαίων αθλητών του κόσμου με πολύ μεγαλύτερη εμπειρία.

Ο Μιχάλης Σεΐτης, θα συμμετάσχει στα 100, 200 και 400μ, ενώ εκεί μάλιστα θα περάσει από ειδική επιτροπή ώστε να οριστικοποιηθεί η κατηγορία αγωνισμάτων βάσει του ποσοστού της αναπηρίας και να προσαρμόσει όλοτο πρόγραμμά του σύμφωνα με τις συγκεκριμένες απαιτήσεις.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος22/2/14 21:09

    Συγχαρητήρια στο μιχάλη γιατί είναι πρωταθλητής στη ζωή και του ευχόμαστε και ολυμπιονίκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος23/2/14 09:44

    ΜΠΡΑΒΟ στο Μιχαλη και εις ανωτερα ευχομαι.Μονο να κραζουμε ξερουμε εδω μεσα αλλα ενα καλο λογο δεν βλεπω γι'αυτο το παλικαρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *