ροή ειδήσεων

ΜΕΙΖΟΝ ΘΕΜΑ ΜΕ ΜΙΛΤ. ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΦΟΒΕΡΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗ “ΜΑΦΙΑ” ΤΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ.

 

 “ΑΝΕΒΑΖΕ ΤΙΜΕΣ ΟΙΚΟΠΕΔΩΝ ΠΟΥ Θ’ΑΓΟΡΑΖΕ Ο ΔΗΜΟΣ. ΧΑΘΗΚΑΝ 4 ΕΚ ΕΥΡΩ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ”

varvitsiotis

Σάλο και μεγάλο αντίκτυπο στα εσωτερικά της τοπικής αυτοδιοίκησης αλλά και στο κυβερνητικό στρατόπεδο έχει δημιουργηθεί μετά τις απίστευτες καταγγελίες που έκανε στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ 4 της Τετάρτης ο πρώην διεθνής διαιτητής, πρώην δημοτικός σύμβουλος και υποψήφιος δήμαρχος Γλυφάδας, Σωτήρης Βοργιάς. Ο βετεράνος διεθνής διαιτητής ποδοσφαίρου που ενεπλάκη με τα
αυτοδιοικητικά πράγματα των νοτίων προαστίων ούτε λίγο ούτε πολύ σε παρέμβαση του περιέγραψε μια ντόπια μαφία με μεγάλα πλοκάμια που εξακολουθεί να λυμαίνεται αγοραπωλησίες, συμβατικές πράξεις, ενοικιοστάσια ακόμα και κοινωνικούς φορείς πρόνοιας λες και είναι παραμάγαζο ολίγων επιτήδειων που είναι βουτηγμένοι στη μίζα και στη διαφθορά.

Στην παρέμβασή του ο κ.Βοργιάς ανέφερε ότι στην επίμαχη υπόθεση αγοράς οικοπέδων στο Δήμο που ανήκαν σε ..αντιδήμαρχο του Δήμου(γνωστή πια υπόθεση), ο σημερινός υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας Μ.Βαρβιτσιώτης κατά τον μελλοντικό πωλητή(πατέρα της αντιδημάρχου)συναντήθηκε σπίτι του και ανέβασε την τιμή των οικοπέδων(αντί να επιμείνει στην μικρότερη), προέβη δηλαδή σε πρόταση υπερτιμολόγησης με αποτέλεσμα ο Δήμος και ο πολίτης να ζημιωθούν κατά 4.000.000 ευρώ.

Πρέπει να σημειωθεί ότι με πόρισμα του Εισαγγελέα Διαφθοράς ο κ.Βαρβιτσιώτης έχει παραπεμφθεί να δικαστεί για την κακουργηματική πράξη περί καταχραστών του δημοσίου-που επισείει ποινή κάθειρξης μέχρι και ισόβια-όμως η Βουλή σκανδαλωδώς τον “αθώωσε” ρίχνοντας “κουκούλα” στο πελώριο σκάνδαλο.

Διαβάστε πως επίορκοι βουλευτές ψήφισαν περί της μη παραπομπής του ενώ παρέπεμψαν να δικαστεί ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Β.Καπερνάρος:

“Να αρθεί η ασυλία του βουλευτή των ΑΝ.ΕΛ., Β. Καπερνάρου και όχι των βουλευτών της ΝΔ, Μ.Βαρβιτσιώτη και Αρ.Ντινόπουλου αποφάσισε η Βουλή.

Σύμφωνα με το αποτέλεσμα που ανακοίνωσε ο προεδρεύων Χρήστος Μαρκογιαννάκης, ψήφισαν συνολικά 230 βουλευτές. Ειδικότερα:

- Για την υπόθεση του βουλευτή της ΝΔ, Αργύρη Ντινόπουλου, υπέρ της άρσης ψήφισαν 20 βουλευτές, κατά ψήφισαν 208, παρών ένας βουλευτής, λευκό ένας βουλευτής. Η αίτηση της εισαγγελικής Αρχής απορρίφθηκε.

- Για την υπόθεση του βουλευτή της ΝΔ, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, υπέρ της άρσης ασυλίας ψήφισαν 78 βουλευτές, κατά ψήφισαν 143 βουλευτές και παρών ψήφισαν 9 βουλευτές. Η αίτηση της εισαγγελικής Αρχής απορρίφθηκε.

- Για την υπόθεση του βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Βασίλη Καπερνάρου, υπέρ της άρσης ψήφισαν 191 βουλευτές, κατά 31 βουλευτές, παρών 6 βουλευτές και λευκό 2 βουλευτές. Η αίτηση της εισαγγελικής Αρχής έγινε δεκτή.”

Όλοι πια αντιλαμβανόμαστε τι σημαίνει για τον λαό ,αυτό το Κυνοβούλιο..

http://www.makeleio.gr/
Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος22/2/14 18:13

    Μειζον θεμα οι κλοπες του Βαρβιτσιωτη,ειναι μονον πλεον για τους αφελεις.Ειναι πλεον πασιφανες το γεγονος οτι το κλεπτοκρατικο συστημα ειναι τοσο καλα ριζωμενο που δεν κανει ουτε καν προσπαθεια να κρυφτει λιγακι εστω και για να τηρησει τα προσχηματα,Γνωριζει καλα το συστημα και φυσικα και ο καθε ενας εντεταμενος σ αυτο , οτι δεν προκειται να τον πειραξει κανεις οσο ειναι μεσα στο συστημα της διαπλοκης της μιζας και της απατης, Οι αφελεις της Χρυσης Αυγης νομισαν οτι επειδη εχουν με το μερος τους το δικαιο και τον νομο, οτι θα καταφερουν να σταματησουν αυτο το διεφθαρμενο συστημα ,και τα αποτελεσματα τα βλεπουμε,Πολυ φοβαμαι οτι αυτο το αδιστακτο συστημα ,που εξυπηρετει σαφως ξενα συμφεροντα,και γι αυτο βεβαια εχει και αυτην την δυναμη, Αν παρα τις αθλιες μεθοδευσεις, δεν καταφερει να απαξιωσει στην συνηδηση του λαου. την Χ.Α. τοτε πολυ φοβαμαι οτι ισως να προβει και σε φυσικη εξονυωση των ηγετικων στελεχων της Χ.Α. ωστε πλεον χωρις την φυσικη τους παρουσια να συνεχισει το εργο που της ανεθεσαν και ανελαβε να φερει σε περας , φυσικα με το αζημιωτο.τετοια φαινομενα λοιπον τυπου Βαρβιτσιωτη θα εχουμε πολλα. Εξ αλλου αυτος ο τυπος δεν ηταν που πριν χρονια ειχε πει οτι ειναι δικαιωμα του καθε ενος να καιει την σημαια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος22/2/14 22:42

    Ναι. Αυτος ηταν......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *