ροή ειδήσεων

Το πιο μακάβριο φεστιβάλ - Εθαψαν ζωντανό άνθρωπο σε αναπαράσταση κηδείας [εικόνες]

Οχι απλά δεν φοβούνται το θάνατο, αλλά τον... κοροϊδεύουν ξεδιάντροπα. Στην Κούβα έχουν βρει τον πιο ανατριχιαστικό τρόπο για να γιορτάζουν, καθώς η παράδοση...
θέλει να αναπαριστούν κηδεία και να θάβουν ζωντανό έναν άνθρωπο.

Το πλέον μακάβριο φεστιβάλ του κόσμου έγινε σε μία μικρή πόλη κοντά στην Αβάνα. Με το αλκοόλ να ρέει άφθονο οι κάτοικοι οργάνωσαν την πιο κεφάτη κηδεία στον συμπολίτη τους. Ο «νεκρός» ξάπλωσε αναπαυτικά στο φέρετρο και οι υπόλοιποι τον... έκλαιγαν. Μάλιστα στη σκηνοθεσία υπήρχε και η περίλυπη χήρα, μία ηλικιωμένη γυναίκα που σπάραζε για τον «καλό άνθρωπο που χάθηκε», όπως έλεγε.

Στη συνέχεια οι κάτοικοι συνόδεψαν τον... μακαρίτη στην τελευταία του κατοικία, όπου μάλιστα το φέρετρο μπήκε κανονικά στον τάφο για να ολοκληρωθεί το τελετουργικό. Αμέσως μετά ρίχνουν αρκετό ρούμι στο στόμα του «νεκρού» ο οποίος... ξαναγεννιέται.

Η συγκεκριμένη περίεργη γιορτή γίνεται στις 5 Φεβρουαρίου κάθε χρόνο τις τελευταίες τρεις δεκαετίες, όπως αναφέρει η Daily Mail, στο Σαντιάγο ντε λας Βέγκας. Αποτελεί την πιο παράδοξη αφορμή για να βγουν οι κάτοικοι στους δρόμους και να «πνίξουν» τον... πόνο τους σε άφθονο αλκοόλ.


















Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *