ροή ειδήσεων

Ρόδος: Λήστεψαν ζευγάρι και την οικιακή βοηθό τους

Άρπαξαν άγνωστο χρηματικό ποσό και κοσμήματα

Οι τέσσερις άγνωστοι έπιασαν στον ύπνο τους Έλληνες ιδιοκτήτες και τη Βουλγάρα οικιακή βοηθό και τρύπωσαν αθόρυβα... στο σπίτι από ένα παράθυρο που βρήκαν ανασφάλιστοΣτιγμές αγωνίας έζησε ένα ζευγάρι ηλικιωμένων μαζί με την αλλοδαπή οικιακή βοηθό τους μέσα στο σπίτι τους σε χωριό της Ρόδου, όταν είδαν ξαφνικά να εισβάλλουν τέσσερις κουκουλοφόροι κακοποιοί οι οποίοι τους ακινητοποίησαν και άρχισαν να ψάχνουν παντού για χρήματα.

Οι τέσσερις άγνωστοι έπιασαν στον ύπνο τους Έλληνες ιδιοκτήτες και τη Βουλγάρα οικιακή βοηθό και τρύπωσαν αθόρυβα στο σπίτι σε χωριό της δημοτικής ενότητας Αρχαγγέλου από ένα παράθυρο που βρήκαν ανασφάλιστο. Ξύπνησαν απότομα τους ηλικιωμένους και τους ακινητοποίησαν απειλώντας ότι θα τους χτυπήσουν μέχρι θανάτου!

Τα ίδια φέρονται να είπαν και στην οικιακή βοηθό που ξύπνησε από το θόρυβο και πήγε στο υπνοδωμάτιο του ζευγαριού για να δει μήπως είχαν πάθει τίποτε. Και ενώ οι δυο κρατούσαν ακίνητα τα θύματα, οι άλλοι δυο συνεργοί του ς ερευνούσαν εξονυχιστικά όλο το σπίτι. Άρπαξαν άγνωστο χρηματικό ποσό και τα κοσμήματα του ζεύγους και εξαφανίστηκαν μέσα στη νύχτα προς άγνωστη κατεύθυνση.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *