ροή ειδήσεων

Συνέλαβαν έναν από τους πιο επικίνδυνους παιδόφιλους στην Ευρώπη!

- Πρόκειται για ένα Γερμανό που δήλωνε επιχειρηματίας και έμενε στη Βούλα - Ο 44χρονος είχε επαφές με παιδόφιλους σε όλο τον κόσμο...- Τον έψαχναν η Μυστική Υπηρεσία της Γερμανίας και η Ιντερπόλ

Έναν από τους πιο επικίνδυνους παιδόφιλους στην Ευρώπη, συνέλαβαν οι ελληνικές αρχές, ύστερα από πληροφορίες που διαβίβασε για τη διαμονή του στη χώρα μας η Μυστική Υπηρεσία της Γερμανίας στην Ιντερπόλ και αυτή με τη σειρά της ενημέρωσε τη Διώξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, η οποία και τον εντόπισε.

Πρόκειται για έναν 44χρονο Γερμανό, ο οποίος δήλωνε επιχειρηματίας και κατοικούσε στη Βούλα, διατηρώντας επαφές με παιδόφιλους σε όλο τον κόσμο. Η Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ενημερώθηκε από τις γερμανικές αρχές ότι ύστερα από διαδικτυακές έρευνες που πραγματοποιήθηκαν με τη χρήση ειδικού λογισμικού προγράμματος, εντοπίστηκε χρήστης, ο οποίος μέσω διεύθυνσης IP στη χώρα μας κατείχε και διακινούσε στο ίντερνετ σκληρό πορνό με πρωταγωνιστές... παιδιά.

Οι Εισαγγελικές αρχές ενημερώθηκαν για τις έρευνες και με άρση του απορρήτου των επικοινωνιών, μέσω διαδικτύου, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία και διακριβώθηκε η δράση του 44χρονου.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του, παρουσία Δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν ένας σκληρός δίσκος ηλεκτρονικού υπολογιστή και ένα λάπτοπ, τα οποία είχαν πλήθος αρχείων υλικού πορνογραφίας ανηλίκων.

Τα κατασχεθέντα πειστήρια θα αποσταλούν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, για εργαστηριακές εξετάσεις, ενώ ο 44χρονος Γερμανός θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *