ροή ειδήσεων

Νέες έρευνες γιατη δολοφονία του Σωκράτη Γκιόλια

Ανοίγει και πάλι ο φάκελος της δολοφονίας του δημοσιογράφου Σωκράτη Γκιόλια, μετά τις αποκαλύψεις του καταδικασμένου για το πενταπλό φονικό.... στην Αγία Νάπα, Αναστάσιου Τσεχιλίδη.
Μιλώντας μέσα από τις φυλακές της Λάρνακας στους Κύπριους αστυνομικούς, υποστηρίζει ότι ο συγκατηγορούμενός του, Δημήτρης Μαμαλικόπουλος, του αποκάλυψε ότι ήταν μέλος της Σέχτας Επαναστατών. Προχωρώντας ένα βήμα παραπέρα, ο 41χρονος ισοβίτης είπε ότι ο Μαμαλικόπουλος είναι ένας από τους εκτελεστές του δημοσιογράφου.

Οι αποκαλύψεις του Τσελιχίδη δεν σταμάτησαν εκεί, αφού φέρεται να έδωσε διευθύνσεις με διαμερίσματα-γιάφκες, ενώ έκανε λόγο για μια ακόμη δολοφονία, στην Κρήτη, την οποία οι Αρχές είχαν αποδώσει σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών ανθρώπων της νύχτας.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Τσεχιλίδης μίλησε ακόμη και για επαφές που είχε ο Μαμαλικόπουλος με τον Νίκο Μαζιώτη, όμως όλα αυτά τα στοιχεία κάνουν τους Έλληνες αστυνομικούς της Αντιτρομοκρατικής να είναι επιφυλακτικοί, καθώς μέχρι στιγμής δεν φαίνεται να στοιχειοθετείται εμπλοκή Μαμαλικόπουλου σε αυτές τις υποθέσεις.

Ο Δημήτρης Μαμαλικόπουλος είναι ένας γνωστός αντιεξουσιαστής και οι πληροφορίες τον θέλουν να έχει χοντρές άκρες στις ένοπλεςς ομάδες των Αθηνών και κυρίως στη Σέχτα Επαναστατών.

Όμως, όταν κλιμάκιο της Αντιτρομοκρατικής μετέβη στην Κύπρο, λίγες ημέρες μετά τη δολοφονία των μελών της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο και συνομίλησαν με τον Μαμαλικόπουλο, ο ίδιος κράτησε αρνητική στάση. Παρά τις προσπάθειες των Ελλήνων αστυνομικών να τον πείσουν να ανοίξει το στόμα του, για να ελαφρύνει τη θέση του, δεν είπε το παραμικρό.

Ο Μαμαλικόπουλος και ο Τσεχιλίδης καταδικάστηκαν σε πέντε φορές ισόβια για το πενταπλό φονικό τον Ιούνιο του 2012 στην Αγία Νάπα, τριών Κυπρίων και δύο Ρουμάνων, οι οποίοι ήταν σωματοφύλακες Κύπριου επιχειρηματία.

Την εντολή για την εκτέλεση είχε δώσει αντίπαλος του επιχειρηματία, που είχε άκρες στην Ελλάδα με Έλληνα ποινικό και οι Έλληνες αντιεξουσιαστές πήγαν στην Κύπρο, για να εκτελέσουν το συμβόλαιο θανάτου.
πηγή: protothema.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *