ροή ειδήσεων

Μαρινάκης: «Ιστορική νίκη»...

Για την μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 2-0, μίλησε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, βγαίνοντας από το «Γεώργιος Καραϊσκάκης».
Ο πρόεδρος των νταμπλούχων Ελλάδος τόνισε πως πρόκειται για μία ιστορική νίκη για τους

Πειραιώτες, αλλά ξεκαθάρισε ότι...
τίποτα δεν έχει κριθεί ακόμα και θα πρέπει να είναι εξίσου συγκεντρωμένοι οι «ερυθρόλευκοι» στον επαναληπτικό.

Αναλυτικά η δήλωση του Βαγγέλη Μαρινάκη:

Είναι αυτή η μεγαλύτερη νίκη στην ιστορία του Ολυμπιακού;

«Σίγουρα δεν είναι μόνο η μεγαλύτερη νίκη, αλλά πιστεύω ότι σήμερα όλος ο κόσμος που παρακολούθησε αυτό το ματς είδε ότι υπήρχε μία ομάδα, η οποία έπαιξε πάρα πολύ καλά, πάρα πολύ δυνατά, έκανε πολλές ευκαιρίες. Από εκεί και πέρα, όμως, όπως είπα και στους παίκτες νωρίτερα, δεν έχει κριθεί κάτι ακόμα. Πρέπει να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά και να πάμε στο Μάντσεστερ να παίξουμε δυνατά και να ξεκινήσουμε σα να έχει τελειώσει το παιχνίδι στο Καραϊσκάκη 0-0 και να πάμε δυνατά να πάρουμε την πρόκριση».

Είναι πολύ κοντά η πρόκριση;

«Επαναλαμβάνω ότι τίποτα δεν έχει κριθεί. Δεν πρέπει να παίρνουν τα μυαλά μας αέρα. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι μία πολύ μεγάλη ομάδα, με πολύ μεγάλους παίκτες κι από εκεί και πέρα θα πρέπει να είμαστε δυνατοί και έτοιμοι να τους αντιμετωπίσουμε και να βρεθούμε σε μία καλή μέρα, να κάνουμε την υπέρβασή μας και να πάμε στον επόμενο γύρο».

Περιμένατε αυτή τη νίκη, με αυτό το σκορ;

«Κοιτάξτε να δείτε. Περίμενα να παίξει η ομάδα καλά, γιατί ήταν κατάλληλα προετοιμασμένη και περίμενα ότι θα έρθει ένα καλό αποτέλεσμα. Αυτό που ήθελα να πω, είναι ότι θέλω να ευχαριστήσω αυτόν τον υπέροχο κόσμο μας, που σήμερα έκανε κι αυτός την υπέρβασή του. Είδατε την ατμόσφαιρα μέσα στο Καραϊσκάκη, παρόλο που έλειπαν 2.000 θέσεις και θέλω να τους καλέσω όλους, την Κυριακή στο γήπεδο και να νιώσουμε όλοι την ίδια ατμόσφαιρα που νιώσαμε σήμερα στο Καραϊσκάκη και να υποδεχθούμε τους αντιπάλους μας, όπως υποδεχθήκαμε σήμερα την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ».

Ο κόσμος του Ολυμπιακού ζητάει τη νίκη επί του Παναθηναϊκού, τι έχετε να του πείτε;

«Σίγουρα όλοι μας την ζητάμε και πρώτος εγώ. Αλλά αυτό που έχει σημασία είναι αυτή η ομάδα να δουλέψει σκληρά και να πάει ακόμα πιο ψηλά γιατί το αξίζει».

Πόσο κοντά είναι η πρόκριση;

«Σας είπα ότι πρέπει να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά και αν παίξουμε δυνατά, σκληρά και όπως πρέπει να παίξει ο Ολυμπιακός μέσα στο Μάντσεστερ, πιστεύω ότι θα προχωρήσουμε».

Το 2-0 είναι πολύ σημαντικό. Δεν έχει δεχθεί γκολ μέσα στην έδρα του, αν καταφέρει και σκοράρει θα πρέπει να δεχτεί μετά τέσσερα γκολ για να αποκλειστεί.

«Σας λέω ότι σήμερα είναι μία ιστορική νίκη. Όλοι μας πρέπει να συνεχίζουμε ονειρευόμαστε κι εμείς είμαστε εδώ για να στηρίξουμε αυτό το όνειρο. Σας ευχαριστώ. Ζήτω ο Ολυμπιακός!»



Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *