ροή ειδήσεων

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο οδικό δίκτυο της Ρόδου λόγω πολιτιστικών εκδηλώσεων

Ανακοινώνεται ότι, λόγω διεξαγωγής πολιτιστικών εκδηλώσεων «Αποκριάτικο Καρναβάλι» που θα πραγματοποιηθουν.... την Κυριακή 02-03-2014 στη Δημοτική Ενότητα Πεταλούδων Ρόδου, θα ισχύσει απαγόρευση κυκλοφορίας κάθε οχήματος στο οδικό δίκτυο ως εξής:

Στην περιοχή του Παραδεισίου , από 12.00’ έως 19.00’ ώρες δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία των οχημάτων επί της Λεωφόρου Δημοκρατίας και συγκεκριμένα στη συμβολή της με την περιφερειακή Αεροδρομίου, από την είσοδο έως και την έξοδο τ ου Δημοτικού Διαμερίσματος Παραδεισίου.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω της περιφερειακής οδού Αεροδρομίου.

Στην περιοχή της Κρεμαστής, από 12.00’ ώρα έως την ολοκλήρωση των εκδηλώσεων δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία των οχημάτων επί της Λεωφόρου Ελευθερίας και συγκεκριμένα από τον Ιερό Ναό της Κοίμησης Θεοτόκου έως τη γέφυρα Κρεμαστής.

Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται μέσω της επαρχιακής οδού Κρεμαστής – Μαριτσών και τη συμβολή της προς τον Αερολιμένα Ρόδου.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων, για την ομαλή - ασφαλή διεξαγωγή τ ων εκδηλώσεων και την αποτροπή κυκλοφοριακών προβλημάτων, να συνεργάζονται με τους τροχονόμους που θα ρυθμίζουν την κυκλοφορία.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *