ροή ειδήσεων

Η Τhomas Cook με μεγαλύτερα Αirbus σε Ρόδο και Κω

Αυξάνει η Τhomas Cook Airlines τη χωρητικότητα των πτήσεων από το αεροδρόμιο του Mπρίστολ προς ελληνικούς και άλλους προορισμούς...
για φέτος το καλοκαίρι, αντικαθιστώντας δύο Airbus A320 με τα αντίστοιχα σε αριθμό μεγαλύτερα Αirbus A321. Σύμφωνα με την εταιρεία, αυτό σημαίνει ότι θα υπάρξει αύξηση κατά 20% της χωρητικότητας σε θέσεις για τους προορισμούς που θα πετούν τα δύο αεροπλάνα της Thomas Cook Airlines. H τιμή εισιτηρίου από Μπρίστολ για Ελλάδα, Τουρκία και Ισπανία ξεκινά ανά πτήση από περίπου 60 λίρες. Σε ό,τι αφορά τους ελληνικούς προορισμούς, το καλοκαίρι η εταιρεία θα πετά από το Μπρίστολ, Δευτέρα για Κέρκυρα, Τρίτη για Ηράκλειο, Τετάρτη για Ρόδο και Σκιάθο, Πέμπτη για Κω και Πέμπτη και Κυριακή για Ζάκυνθο. Η Thomas Cook Airlines με στόλο 31 Airbus και Βoeing ανήκει στον Tour Operator Thomas Cook.

Στο μεταξύ ο Τour Operator FTI έχει ενισχύσει τα προγράμματά του για φέτος στην Ελλάδα, εντάσσοντας νέους προορισμούς στην Πελοπόννησο και στην ευρύτερη περιοχή της Αθήνας. Ειδικότερα για την ευρύτερη περιοχή της Αθήνας προτείνει θέρετρα στη περιοχή της Βραυρώνας, της Νέας Μάκρης και του Μαραθώνα και για την Πελοπόννησο στο Τολό, στην Καλαμάτα, στο Ναύπλιο και στη περιοχή Καλό Νερό. Σχετικά με την Πελοπόννησο, ο επικεφαλής του Τ.Ο. σχολίασε πριν από λίγο καιρό ότι πουθενά αλλού 4 χώροι πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO δεν βρίσκονται τόσο κοντά όσο η Ολυμπία, οι Μυκήνες, η Επίδαυρος και ο Μυστράς. Το πρόγραμμα του Τ.Ο. για την Ελλάδα φέτος θα τρέξει από τον Απρίλιο έως τον Οκτώβριο και διατίθεται σε 10.000 ταξιδιωτικά γραφεία και τον ιστότοπό του. Υψηλόβαθμο στέλεχος από την FTI δήλωσε πρόσφατα για τον ελληνικό προορισμό ότι «δεν θα υπάρξει δυνατότητα γι’ αυτούς που θα κάνουν αργά την κράτησή τους. Η Ελλάδα θα είναι η πρώτη χώρα που θα γεμίσει».
ΣΤΑΘΗΣ ΚΟΥΣΟΥΝΗΣ


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *