ροή ειδήσεων

Η οικογ. Αποστολόπουλου και Εβραϊκές εταιρείες, πίσω από την ασφαλιστική Υγείας La Vie που.. έκλεισε..!

- ΤτΕ: Ανακάλεσε την άδεια της ασφαλιστικής La Vie
- Πάπαλα ! ..να σας δώσουμε ρε και την κοινωνική ασφάλιση να την διαχειρισθείτε !. ... αυτό δεν θέλετε;;;;

- Φανταστείτε τώρα φίλοι, μου έναν οικογενειάρχη που είχε ασφαλιστεί πριν, π.χ δώδεκα χρόνια, σε ηλικία π.χ πενήντα ετών, με ασφαλιστήριο υγείας στην La Vie.

- Σήμερα -μπορεί να είναι και συνταξιούχος- θα αναγκαστεί να πάει σε άλλη ασφαλιστική και να ξεκινήσει από την αρχή.
- Πρόβλημα 1ο.
- Αν έχει νοσήσει στην διάρκεια της ασφάλισης, π.χ από την καρδιά του -άνθρωποι είμαστε που λέει και ο.. - πια εταιρία θα τον ασφαλίσει τώρα και με ποιους οικονομικούς όρους (προϋπάρχον νόσημα);
- Πρόβλημα 2ο.

- Θα αναγκαστεί -σίγουρα- να πληρώσει μεγαλύτερο ασφάλιστρο ανάλογο της ηλικίας του.
- ΔΙΌΤΙ:
- Το ασφάλιστρο υγείας που κάθε ασφαλισμένος πληρώνει δεν είναι -αναλογιστικά- οριζόντιο. Περιέχει -έχει υπολογισθεί- ένα μέρος ασφαλίστρου που δεν αφορά το τρέχον χρονικό διάστημα αλλά την μελλοντική -συνολικά- προβλεπόμενη ασφαλιστική περίοδο.
- Για να γίνει αντιληπτό θα πρέπει να σκεφθούμε πως απεικονίζεται σε ένα διάγραμμα -ειδικοί στατιστικοί πίνακες- ο βαθμός επικινδυνότητας ..του κινδύνου κάλυψης της υγείας μας, σε συνάρτηση με το χρόνο. Είναι σαφές ότι -στατιστικά- αυξάνεται η κλίση της καμπύλης ..ουκ έρχεται μόνον ..το γήρας.
- Έτσι λοιπόν όταν πληρώνετε τα ετήσια ασφάλιστρα, πληρώνετε και ένα ασφάλιστρο που αφορά και τα επόμενα χρόνια ..για να καλύψει ακριβώς αυτή την αύξηση του βαθμού του κινδύνου.
Αυτό το ασφάλιστρο λέγεται ασφάλιστρο «Προνοίας» ..εμπεριέχεται -αναλογιστικά- στα ασφαλιστικά προγράμματα(συνήθως έρχονται έτοιμα απ" έξω) και στο τέλος κάθε χρήσης θα πρέπει να αποθεματοποιείται σωρευτικά -ασφαλιστικές προβλέψεις- και να σχηματίζεται(τα ΔΛΠ το επιβάλουν) «Απόθεμα Προνοίας» που -στη ουσία- αποσκοπεί να προστατεύσει το ασφάλισμα και να εξασφαλίσει την βιωσιμότητα της ασφαλιστικής επιχείρησης.
Όταν λοιπόν μια ασφαλιστική ..σας διακόπτει -αναιτίως- το συμβόλαιο υγείας ή για τον Α ή Β λόγο σταματάει τις εργασίες της ..να θυμάστε ότι σας έχει πάρει από την τσέπη ασφάλιστρα τα οποία δεν αφορούσαν μόνον την ασφαλιστική περίοδο που πέρασε αλλά και την μελλοντική -που δεν θα υπάρξει- ..δηλαδή σας κλέβει κανονικά !
..αλλά αυτά είναι μάλλον «ψιλά Γράμματα» για τον Γ. Προβόπουλο και τους προιστ. υπουργούς του Υπουργείου Ανάπτυξης (Διεύθυνση Ασφαλιστικών Επιχειρήσεων και Αναλογιστικής) ..τους κ.κ Κ. Χατζηδάκη και Ν. Μηταράκη.

http://www.euro2day.gr/news
-http://www.lavie.gr/

Ποιοι είναι οι μέτοχοι των ασφαλιστικών εταιρειών;
- http://www.nextdeal.gr/ειδήσεις/καιρούς.html


- http://www.nextdeal.gr/ειδήσεις μας.html
.. LA VIE (οικογ. Αποστολόπουλου), ..


Αυτή είναι η ιδιωτική ασφάλιση -κατάντια- που θέλει να της δώσει, άρον-άρον, η κυβέρνηση ένα κομμάτι από την κοινωνική.
Τα «προμηθειακά συμφέροντα» διέλυσαν -και συνεχίζουν- τα ασφαλιστικά ταμεία ..και τώρα(τρίτος πυλώνας και DAF) θέλουν ένα μέρος από τις ασφαλιστικές εισφορές των εργαζομένων ..να περάσει στον ξενοκρατούμενο κλάδο.
Κάποιοι μερικοί από τους «εμπλεκόμενους» -για την τσέπη τους φυσικά- φρόντισαν ..και μας »ενημέρωσαν» -θυμάστε- «δεόντως» και «αρμοδίως» ..οι εξής παρακάτω:
Προβόπουλος της Τ τ. Ε, Σπυρόπουλος του ΙΚΑ, Ράϊχενμπαχ της Μερκέλοβας, κα Αντωνάκη της Ένωσης, Κουτρουμάνης, Δρέττα, Λοβέρδος του Γιωργάκη και του Βαγγελη και Βρούτσης του Αντωνη, ΓεωργιΆΔΗΣ που τρέχει να δώσει βραβεία -γιατί άραγε- στον Κοντομηνά, Τριαντάφ. Λυσιμάχου(πρ. συνδικαλιστής-γραμματέας στην ΟΑΣΕ με την ΠΑΣΚΕ, Νηογνώμονας, Ασφαλ. Πειραιώς, Ευρωπ. Πίστη, Ergo, ING, ΑΤΕ Ασφαλιστική και δεν ξέρω και που αλλού), Μιλτ. Νεκτάριος (καθηγητής της αντίστροφης υποθήκης, πρ. πράσινος διοικητής του ΙΚΑ, πρόεδρος των ασφαλιστικών της οικογ. Φ. Μπράβου, κλπ) ...και να μην ξεχάσουμε και τον Άρη Πρωτοψάλτε -κρατιστής είσαι Άρη, ας τα σάπια ..άλλη φορά θα σου εξηγήσω- ..που κάνει χαρούλες που θα ιδιωτικοποιηθεί η κοινωνική ασφάλιση ..και που θα πάρει -και παίρνει- διαφημισούλες το αφεντικό του ..και που θα του δώσει αύξηση κι" αυτουνού, κλπ, κλπ.. δηλαδή «ο θάνατός σου η ζωή μου» !!!!

ΡΕ ΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΑΛΆΚΕΣ ΨΆΧΝΕΤΕ(!) ..ΈΧΕΙ ΓΝΏΣΗ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΌΣ ΛΑΟΣ ..ΘΑ ΦΡΟΝΤΊΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ «ΜΈΛΛΟΝ» ΣΑΣ ..ΣΤΟ ΓΟΥΔΊ !

[ ΑΝΑΓΝΏΣΤΗΣ ]
http://tsoutsouneros.arvanitis.eu

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *