ροή ειδήσεων

Η LAMDA μόνη στο Ελληνικό, ξαναβγαίνει το γκολφ Αφάντου!!!

Με μία δεσμευτική προσφορά κατέληξε ο διαγωνισμός για το Ελληνικό... 

Όπως ανακοίνωσε το ΤΑΙΠΕΔ "... η εταιρεία Lamda Development υπέβαλε σήμερα δεσμευτική προσφορά για την απόκτηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας Ελληνικό Α.Ε. Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΤΑΙΠΕΔ σε επόμενη συνεδρίασή του θα αποφασίσει για την εγκυρότητα της τεχνικής προσφοράς και την πληρότητα των δικαιολογητικών, μετά από εισήγηση των συμβούλων του, ώστε να προχωρήσει στην αποσφράγιση του φακέλου της οικονομικής προσφοράς. Η διαδικασία της αξιολόγησης εκτιμάται ότι θα διαρκέσει περίπου 2 εβδομάδες". 


Παράλληλα στη συνεδρίαση του ΔΣ του ΤΑΙΠΕΔ αποφασίσθηκε η εκ νέου προσπάθεια αξιοποίησης της έκτασης στην Αφάντου της Ρόδου, σε διάστημα 5 μηνών!!!
Η πρόταση της εταιρείας του ομίλου Λάτση ενισχύεται από ευρωπαϊκά, κινεζικά και αραβικά κεφάλαια και συγκεκριμένα η ελληνική εταιρεία συμμαχεί με την κινεζικών συμφερόντων Fosun και από την Al Maabar από το Aμπου Ντάμπι. Όπως αναφέρει στην ανακοίνωση η εταιρεία, στην πρότασή της υποστηρίζεται από το Global Investment Group, που απαρτίζεται από την εταιρεία Al Maabar από το Abu Dhabi, από την κινέζικο όμιλο Fosun Group, καθώς και από ευρωπαϊκά κεφάλαια.
O Διευθύνων Σύμβουλος της Lamda Development Οδυσσέας Αθανασίου δήλωσε: «Είναι μια πολύ σημαντική ημέρα για την εταιρεία αλλά και την Ελλάδα, αφού ορισμένα από τα μεγαλύτερα επενδυτικά κεφάλαια του κόσμου αποφάσισαν να επενδύσουν στην χώρα μας, δείχνοντας έμπρακτα την εμπιστοσύνη τους στην προοπτική της ελληνικής οικονομίας. Η συνολική επενδυτική πρόταση, που αποτελεί το μεγαλύτερη ιδιωτικό έργο που έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα, εφόσον υλοποιηθεί, θα ξεπεράσει τα € 7δισ. και θα έχει - μεταξύ άλλων - ως άμεσες συνέπειες τη δημιουργία δεκάδων χιλιάδων άμεσων θέσεων εργασίας, την αξιοποίηση του παραγωγικού δυναμικού της ελληνικής επιχειρηματικότητας, αλλά και την ουσιαστική περιβαλλοντική αναβάθμιση της Αττικής με τη δημιουργία ενός βιώσιμου πάρκου 2.000.000 τ.μ., το οποίο θα αποτελέσει αναπόσπαστο μέρος της επένδυσης".
money-tourism.blogspot.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *