ροή ειδήσεων

Φωτογραφίες από το 15ο Kαρναβάλι Σορωνής Ρόδου

To 15o Καρναβάλι Σορωνής που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός και Λαογραφικός Σύλλογος Σορωνής Ρόδου «Το Αμπερνάλλι», ήταν ένα από τα καλύτερα που έχουμε δει! Και αυτό οφείλεται... στα εντυπωσιακά άρματα και πεζοπόρα τμήματα (18 συνολικά) που συμμετείχαν. Πρέπει λοιπόν να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλους όσους ασχολήθηκαν με τις κατασκευές: παρέες νέων, τάξεις σχολείων, γονείς, μέλη και φίλους του «Αμπερνάλλι». Όλοι αυτοί κάνουν πραγματικά την σκληρή δουλειά που κρατάει το Καρναβάλι Σορωνής σε υψηλό επίπεδο.

Πολλές ευχαριστίες σε όσους μας στήριξαν και μας βοήθησαν, δηλαδή στα μέλη και στους φίλους, στον ΔΟΠΑΡ, στη Δημοτική Ενότητα Καμείρου και στη Δημοτική Κοινότητα Σορωνής.

Ευχαριστούμε τους μεγάλους χορηγούς: Βιβλιοχαρτοπωλείο «Η Πηγή», Κουτούκι «Μεσοστράτι», «Ωδείο Αιγαίου», Χωματουργικές Εργασίες Δημήτρης & Γιάννης Χατζηκυριαζής, Πρατήριο Υγρών Καυσίμων Aegean Π. Διακοφιλιππής, «Εσπερινός» Bar, «Oti na nai Greek Parties», Οικοδομικά Εργαλεία & Υλικά Μαλωνάς Π.& ΣΙΑ και φυσικά όλους τους χορηγούς που είδατε στα φυλλάδια της εκδήλωσης, τα ΜΜΕ και στις ηλεκτρονικές ιστοσελίδες που πάντα είναι κοντά μας. Υπάρχουν καταχωρημένα όλα στην ιστοσελίδα μας, ampernalli.gr.

Oι παρουσιαστές του Καρναβαλιού, καθώς και οι djs που έπαιζαν μουσική, ήταν άψογοι για μία ακόμη φορά, όπως ήταν και η ομάδα ζούμπα του Συλλόγου.

Ευχαριστούμε τέλος, τους συμπολίτες μας, όλους όσους αψήφησαν την πρωινή βροχή και ήταν κοντά μας. Πολλές φωτογραφίες είναι ήδη αναρτημένες στις ιστοσελίδες μας και στο facebook.com/ampernalli καθώς και βίντεο από όλη την καρναβαλική παρέλαση.

Ως επόμενη δράση, σας ανακοινώνουμε την συνεργασία μας με το ΚΕΚ «Γ. Γεννηματάς» και την έναρξη εγγραφών στα παρακάτω δωρεάν τμήματα: υπολογιστές, ξυλογλυπτική, χειροτεχνία, παραδοσιακό κέντημα και ψηφιδωτό. Τα μαθήματα είναι 30-40 ωρών συνολικά το καθένα, είναι δωρεάν και θα γίνονται εβδομαδιαίως μετά από συνεννόηση. Αιτήσεις υπάρχουν στο ΚΕΠ Σορωνής και στη Στέγη του Συλλόγου. Για περισσότερες πληροφορίες στείλτε e-mail στο ampernalli@gmail.com, ή τηλεφωνείστε στα τηλέφωνα 6975300157, 6974707727. Μπορείτε να ενημερώνεστε και από τις ιστοσελίδες μας ampernalli.gr, facebook.com/ampernalli.

Εκ του ΔΣ του Πολιτιστικού και Λαογραφικού Συλλόγου Σορωνής Ρόδου
«Το Αμπερνάλλι»












Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *