ροή ειδήσεων

ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ: 16χρονη παντρεύτηκε τον αγαπημένο της γιατί δεν έχει πολύ χρόνο ζωής - μήνα του μέλιτος πήγαν στη Ρόδο!

​Εκείνη ήταν 16 κι εκείνος 18, λίγο πριν πάει στο πανεπιστήμιο και παρά το νεαρό της ηλικίας....
τους και τις αντιδράσεις των οικογενειών τους, η Iona Lindley και ο Laurie Kesteven ήταν αποφασισμένοι να παντρευτούν όσο ακόμα έχουν χρόνο.



Η Iona πάσχει από κυστική ίνωση. Συχνά δεν μπορεί να αναπνεύσει, ενώ οι γιατροί τονίζουν ότι οι ασθενείς αυτοί δεν φτάνουν μέχρι τα 30.

Γι’ αυτό κι εκείνη, παρά το γεγονός ότι ήταν πολύ μικρή, παρακάλεσε τους γονείς της να της δώσουν την συγκατάθεσή τους για να παντρευτεί τον σχολικό της έρωτα.

«Είμαστε ερωτευμένοι. Δεν ξέρω πόσο χρόνο έχω ακόμα για να ζήσω και δεν πίστευα ποτέ ότι θα καταφέρω να βάλω νυφικό», είπε στους γονείς της.



Και ο Laurie όμως έπρεπε να πείσει τους δικούς του ότι δεν είναι μικρός για να παντρευτεί και ότι με τη βοήθεια της μητέρας της καλής του θα καταφέρει να φροντίσει την Iona, αλλά και να συνεχίσει τις σπουδές του.

Τα παιδιά κατάφεραν να πείσουν τις οικογένειές τους και τελικά ο γάμος έγινε.

Η Iona έβαλε το νυφικό που τόσο πολύ ονειρευόταν και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της, όταν είδε να την περιμένει ο καλός της.

Στο γαμήλιο πάρτι, οι νεόνυμφοι χόρεψαν το τραγούδι των Coldplay, «Fix You», ενώ για μήνα του μέλιτος πήγαν μια εβδομάδα στη Ρόδο.



Ήταν η πρώτη φορά που η Iona ταξίδευε στο εξωτερικό χωρίς τους γονείς της, αλλά όλα πήγαν καλά.

Τώρα γιορτάζει την επέτειο του ενός χρόνου γάμου και θεώρησε ότι ήταν η κατάλληλη στιγμή να πει την ιστορία της για να ενημερώσει για το τι είναι η κυστική ίνωση.



Η κατάσταση της Iona έχει χειροτερέψει αρκετά και δεν μπορεί να ανέβει σκαλιά χωρίς να χάσει την αναπνοή της, όμως είναι τόσο ερωτευμένη, που τίποτα δεν μπορεί να σκιάσει την ευτυχία της.

Ο Laurie πάλι σπουδάζει στην γυμναστική ακαδημία, φροντίζει τη σύζυγό του και τονίζει ότι ζουν την κάθε μέρα σαν να είναι η τελευταία. 

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *