ροή ειδήσεων

Έρχεται μπλακ άουτ - 24ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες αποφάσισε η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ

Η ΓΕΝΟΠ αντιδρώντας στην πώληση του ΑΔΜΗΕ και στη δημιουργία της "μικρής ΔΕΗ"...ετοιμάζει δυναμικές κινητοποιήσεις και συγκεκριμένα 24ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες. Το επίμαχο νομοσχέδιο στο οποίο αντιδρά η ΓΕΝΟΠ και το οποίο έχει ήδη δοθεί σε δημόσια διαβούλευση, προβλέπει τη δημιουργία μίας "μικρής ΔΕΗ" η οποία θα περιλαμβάνει το 30% του παραγωγικού δυναμικού της επιχείρησης και θα εκχωρηθεί σε ιδιώτες.

Χθες το προεδρείο της ΓΕΝΟΠ επισκέφθηκε τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΔΕΗ Αρ. Ζερβό, προκειμένου να ενημερωθεί για τις περεταίρω εξελίξεις στην υπόθεση της πώλησης του ΑΔΜΗΕ.

Ωστόσο συμβιβαστική λύση δε βρέθηκε και έτσι αποφασίστηκαν δυναμικές κινητοποίησεις.

Το πλάνο των κινητοποιήσεων της ΓΕΝΟΠ

Αρχικά έχει εξαγγελθεί 48ωρη απεργία με έναρξη την ημέρα που θα έρθει το επιμαχο νομοσχέδιο στη νομοπαρασκευαστική επιτροπή της Βουλής, η ημέρα αυτή πιθανότατα θα είναι η Τετάρτη 19 Μαρτίου.

Στη συνέχεια η ΓΕΝΟΠ εχει εξαγγείλει 24ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες από την ημέρα που το νομοσχέδιο θα ερθει προς ψήφιση στην Ολομέλεια της Βουλής.

Η δημιουργία της "μικρής ΔΕΗ" απελευθερώνει την αγορά ενέργειας και επιβάλλει όρους ελεύθερου ανταγωνισμού, σύμφωνα με το υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ - ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *