ροή ειδήσεων

+25% από Ρουμανία αναφέρουν τα προγνωστικά για Ελλάδα

Έντονη παρουσία της Ελλάδας στην ROMEXPO στο Βουκουρέστι

Για αύξηση της τάξης του 25% κάνουν λόγο καλά πληροφορημένες πηγές όσον αφορά την αύξηση της τουριστικής κίνησης... από Ρουμανία προς Ελλάδα. Η αύξηση αυτή θα βασισθεί και στην ένταξη νέων προορισμών στη χώρα μας, όπως τα Σύβοτα, το Τολό και η Εύβοια, ενώ αυξάνονται σημαντικά και οι πτήσεις charter για Μύκονο, Σαντορίνη και Ζάκυνθο.
Είναι αξιοσημείωτο ότι για πρώτη φορά στα χρονικά οι πτήσεις προς Ελλάδα, θα είναι περισσότερες από τις αντίστοιχες προς Τουρκία!!! Στα πλαίσια της έκθεσης Romexpo ο ΕΟΤ συμμετέχει δυναμικά στο περίπτερο της Helexpo, μαζί με το υπουργείο Μακεδονίας Θράκης, την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας κσι Θράκης , την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, την Χαλκιδική και την θάσο.
Τα εγκαίνια έγιναν από τον Έλληνα πρέσβη Γρηγόρη Βασιλοκωνσταντά, ενώ πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία workshop που οργάνωσε το γραφείο του ΕΟΤ στη Ρουμανία, στο οποίο συμμετείχαν οι κυριότεροι tour operators που έχουν στο πρόγραμμά τους Ελλάδα, με παρουσιάσεις των περιοχών Θάσου, προ Άθου Χαλκιδικής και Θεσσαλία. Στο workshop συμμετείχαν και πολλοί Ρουμάνοι δημοσιογράφοι, ενώ ακολούθησε δεξίωση και προγραμμα ελληνικών χορών.
Την εκδήλωση χαιρέτισε ο υπουργός Μακεδονίας και Θράκης Θεόδωρος Καράογλου και ο πρέσβης της Ελλάδας στο Βουκουρέστι, οι οποίοι αναφέρθηκαν στα πλεονεκτήματα της Ελλάδας ως τουριστικού προορισμού και την ιδιαίτερη σημασία που εχει η τουριστική αγορά της Ρουμανίας για την Ελλάδα. Επίσης παραβρέθηκε και απεύθυνε χαιρετισμό η πρόεδρος των τουριστικών πρακτόρων της ρουμανιας ( ΑΝΑΤ) κα. Μorariou, η οποία αναφέρθηκε με θετικές ειδήσεις και σχόλια για την τουριστική κίνηση των Ρουμάνων προς την Ελλάδα.
money-tourism.blogspot.gr



Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *