ροή ειδήσεων

Άνδρας της Εθνοφυλακής στη Ρόδο επιχείρησε να αυτοκτονήσει για 3η φορά – Το κοινοποίησε στο Facebook

Συναγερμός σήμανε απόψε στη Ρόδο όταν ένας νεαρός άνδρας δημοσιοποίησε διαδικτυακά την πρόθεσή του να βάλει τέλος στη ζωή του...

Σε πλήρη απόγνωση ο άνδρας επικοινώνησε για το "τελευταίο αντίο" διαδικτυακά με την συγγραφέα Αναστασία Κορινθίου λέγοντάς της ότι βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, είναι χωρίς δουλειά, χωρίς ασφάλιση και χωρίς κανέναν άνθρωπο να του συμπαραστέκεται, αναφέροντας καθαρά ότι θα αυτοκτονήσει.

Η Αναστασία Κορινθίου, προσπαθώντας να κερδίσει χρόνο, επικοινώνησε με την δημοτική σύμβουλο Χαρούλα Γιασιράνη, η οποία με τη σειρά της, ενημέρωσε τον διοικητή του ΑΤ Ιαλυσού κ. Θέμη Καλαμάτα, ξεκινώντας έτσι άμεσα επιχείρηση για τον εντοπισμό του 41χρονου που διέμενε σε χωριό της δυτικής πλευράς της Ρόδου.

Σε λίγη ώρα, εντοπίστηκε το σπίτι του και στο σημείο μετέβη αστυνομικός με πολιτικά συνοδευόμενος από την Αναστασία Κορινθίου, οι οποίοι τον έπεισαν ότι πρέπει να μεταβεί στο νοσοκομείο της Ρόδου έτσι ώστε να του παρασχεθεί ιατρική και φαρμακευτική υποστήριξη.

Η έρευνα της αστυνομίας, σύμφωνα με πληροφορίες της ΡΟΔΙΑΚΗΣ έδειξε ότι το ίδιο άτομο είχε επιχειρήσει άλλες δύο φορές το τελευταίο διάστημα να δώσει τέλος στη ζωή του αλλά το πιο ανησυχητικό απ όλα ήταν ότι διαπιστώθηκε ότι ανήκε στην Εθνοφυλακή και ότι είχε στο σπίτι του ένα στρατιωτικό όπλο τύπου G3 A3 με 200 φυσίγγια, το οποίο βέβαια και κατασχέθηκε προκειμένου να αποδοθεί στον στρατό.

Αξίζει να σημειωθεί τέλος ότι όπως δήλωσε πριν λίγο μιλώντας στη ΡΟΔΙΑΚΗ η δημοτική σύμβουλος Χαρούλα Γιασιράνη, η επιχείρηση που στήθηκε ήταν σωτήρια, αλλά δυστυχώς εκτός από την αστυνομία, δεν κινητοποιήθηκε καμία άλλη κοινωνική δομή και καμία απολύτως υπηρεσία όπως θα έπρεπε.
koolnews.gr


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος13/3/14 13:54

    η προεκλογικη εκστρατεια αρχισε οπως καταλαβαινεται !!! ουστ λαμογια , ακομα και τον αθρωπινο πονο εκμεταλεβεστε για την ψηφο !!!

    <>

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *