ροή ειδήσεων

ΡΟΔΟΣ: ΟΙ ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ - ΦΩΤΟ

Αναγνώστης:

Κάποιοι της τοπικής αυτοδιοίκησης που ζητάνε την ψήφο μας, ζητάνε «περισσότερες» αρμοδιότητες και κονδύλια ώστε... να είναι «πιό αποτελεσματικοί» (έτσι διατείνονται τουλάχιστον) στην εκτέλεση των καθηκόντων τους!! 
Αυτός ο πλαστικός προφυλακτήρας κύριοι της «αποτελεσματικής αυτοδιοίκησης» υπάρχει εκεί εδώ και πάνω από τέσσερα χρόνια!!!!!! (έχω αναφερθεί ξανά και πέρυσι σε αυτό) και κανείς, μα κανείς αρμόδιος, δεν έχει φιλοτιμηθεί έως σήμερα να τον μαζέψει. Φαίνεται κατά την γνώμη τους είναι «διακοσμητικό» στοιχείο της «αδιαφορίας τους»!!!!! 
Έχω βαρεθεί βρε παιδιά αυτήν την διακόσμηση, βάλτε και κάτι άλλο!! 
Ορφανίδης Δ.



Σχόλια

  1. Ανώνυμος29/6/14 02:54

    Τέσσερα χρόνια εσύ ρε χαραμοφάι που παραπονιέσαι γιατί δεν σηκώθηκες από τον καναπέ να τον πάρεις και να το πετάξεις στα σκουπίδια; Περισσότερο χρόνο έχασες χωρίς ουσία κιόλας προσπαθώντας να κατηγορήσεις κάποιον παρά να κάνεις κάτι για να λύσεις το πρόβλημα. Οι παππούδες μας πρόκοψαν γιατί ότι βλέπανε κάτι στραβό το διόρθωναν μόνοι τους χωρίς να περιμένουν από κάποιον ζητώντας ευθύνες. Γι'αυτό έχουμε φτάσει μέχρι εδώ. Θέλουμε όλα γύρω μας να δουλεύουν ρολόι αλλά το αυτάκι μας εμάς να μην ιδρώσει, θα μας πέσει ο κώλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος29/6/14 12:01

      Δεν θέλω μόνο όλα γύρω μου να δουλεύουνε , το ΑΠΑΙΤΏ , γιατί ΠΛΗΡΏΝΩ , και δουλευω πολλές ώρες και καμιά φορά δεν που περισσεύουν ΤΙΠΟΤΑ, αλλά πρέπει να τους πληρώνω, και για τον Δήμο, και για το Κράτος, και για κάθε υπάλληλο, γιαυτό το ΑΠΑΙΤΏ. Αμα ειναι να κανω και την δουλειά τους τότε γιατί εγώ να πληρώνω ???? Πληρώνω περισσότερα από έναν Γερμανό στο κράτος τους άλλα έχει τα πάντα και απο το κράτος του. Καθαριότητα, πολύ καλή δρόμοι, πεζοδρόμια , Παιδεία, ιατρική περίθαλψη , αστυνομία στους δρόμους, δεν σε παιδεύουν οι δημόσιοι υπάλληλοι και σύνταξη εντός ΜΙΑ εβδομάδα. Και εάν όλοι αυτοί οι δικοί μας δημόσιοι υπάλληλοι στην Ελλαδα κάνανε σωστά την δουλειά τούς ΔΕΝ θα φτάναμε εδώ που φτάσαμε.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος29/6/14 12:46

      Επειδή ο προφυλακτήρας είναι ακόμα εκεί, μάλλον δεν ακολούθησες εσύ την τακτική των "παπούδων" σου. Και επειδή υπάρχουν και τουαλέτες γεμάτες σκατά που δεν τα καθάρισαν ακόμα ο δήμος, σύμφωνα με την τακτική των παπούδων σου...... πήγαινε να τα καθαρίσεις εσύ εξυπνάκια .........

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος29/6/14 09:17

    Στο απο πάνω γιατι εμείς σε σχέση με τους παππούδες μας πληρώνουμε έναν άμπακο σε φόρους για να ειναι ολα σε τάξη και όχι να τα μαζεύουμε εμείς

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *