ροή ειδήσεων

Έκρηξη στη Νέα Υόρκη: Συγκεχυμένες οι πληροφορίες για τον Έλληνα

Συγκεχυμένες είναι οι πληροφορίες για τον Έλληνα που αγνοείται μετά την έκρηξη στο ανατολικό Χάρλεμ του Μανχάταν, που ισοπέδωσε δύο κτήρια....

Το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων μετέδωσε ότι ο 42χρονος ομογενής Ανδρέας Παναγόπουλος νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Νέας Υόρκης, ωστόσο φίλος του δήλωσε στον ΑΝΤ1 ότι η πληροφορία αυτή δεν ισχύει και ότι ο άνδρας παραμένει αγνοούμενος.

«Κάνουμε προσπάθειες οι φίλοι του να βρούμε κάποια πληροφορία από κάποιο νοσοκομείο», ανέφερε ο κ. Ευάγγελος Άλκιμος από τη Νέα Υόρικη.

Όπως είπε, υπήρχε μια πληροφορία ότι ο φίλος του «μπορεί να υπάρχει ζωντανός» σε ένα νοσοκομείο, ωστόσο αυτό δεν επιβεβαιώθηκε.

EURONEWS
Ν. Υόρκη: Από διαρροή αερίου η έκρηξη που ισοπέδωσε δύο κτήρια

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 42χρονος ομογενής διέμενε στο δεύτερο όροφο του ενός από τα δύο κτήρια που κατέρρευσαν και είχε μιλήσει τηλεφωνικά με τη σύζυγό του Lisbeth Perez, 45 λεπτά πριν από την έκρηξη.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν επίσης ότι ενδέχεται να υπάρχουν άλλα δυο ελληνικά ονόματα στον κατάλογο των αγνοουμένων.

Ο νεότερος απολογισμός των αρχών κάνει λόγο για τέσσερις νεκρούς, 74 τραυματίες και εννέα αγνοούμενους, ενώ μερικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι αναζητούνται 12 άτομα.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αστυνομικών αρχών και όσα ανέφερε χθες ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης Μπιλ ντε Μπλάζιο, η ισχυρή έκρηξη που ισοπέδωσε τα δυο κτήρια οφείλεται πιθανότατα σε διαρροή αερίου.
naftemporiki.gr με πληροφορίες από ΑΜΠΕ

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *