ροή ειδήσεων

Οι δημοσκοπήσεις κόβουν το δρόμο προς την εξουσία του ΣΥΡΙΖΑ!!!

Μελετώντας τις τελευταίες δημοσκοπήσεις, ένα πράγμα εξάγεται. Ο δρόμος του ΣΥΡΙΖΑ προς την κυβέρνηση γίνεται όλο και πιο δύσκολος έως αδύνατος. Τι συμβαίνει και άλλαξε ο λαός ξαφνικά άποψη....
τόσο πολύ, χωρίς να το πάρουμε είδηση;

Συγκεκριμένα, παρατηρούμε τρία περίεργα δημοσκοπικά ευρήματα,... σε όλες σχεδόν τις δημοσκοπήσεις:

Πρώτον, εκεί που ο ΣΥΡΙΖΑ είχε αρχίσει να ξεχωρίζει δημοσκοπικά από τη ΝΔ και να κερδίζει ξεκάθαρα και την παράσταση νίκης, ξαφνικά μειώθηκε και πάλι η μεταξύ τους διαφορά στα όρια του στατιστικού λάθους.

Δεύτερον, το ίδιο ξαφνικά και από το πουθενά εμφανίζονται μνημονιακά κόμματα, όπως το Ποτάμι και η Ελιά, τα οποία παρουσιάζουν εκρηκτική δημοσκοπική άνοδο. Ας σημειωθεί ότι τα νέα αυτά κόμματα, δεν πρόκειται να συνεργαστούν με τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά με τη ΝΔ σε μια νέα μνημονιακή συγκυβέρνηση.

Τρίτον, κόμματα όπως οι ΑΝΕΛ και η ΔΗΜΑΡ τα οποία θα αποτελούσαν σίγουρα κυβερνητικά στηρίγματα του ΣΥΡΙΖΑ, τείνουν να εξαφανιστούν δημοσκοπικά.

Σε ότι αφορά το ΚΚΕ και τη ΧΑ, που κατά σύμπτωση είναι τα κόμματα που δεν πρόκειται να συγκυβερνήσουν με κανέναν, μένουν κατά έναν περίεργο τρόπο, ουσιαστικά απείραχτα δημοσκοπικά!!!

Δεν μιλάμε φυσικά για τα κόμματα που υποστηρίζουν την επιστροφή σε εθνικό νόμισμα. Αυτά δεν υπάρχουν καν στον δημοσκοπικό πίνακα. Η ίδια περίπου δημοσκοπική εικόνα παρατηρείται και στις δημοσκοπήσεις για την τοπική αυτοδιοίκηση.

Τι έγινε λοιπόν; Άλλαξε άραγε τόσο ξαφνικά ο λαός άποψη και θέλει να στηρίξει μνημονιακά κόμματα και μνημονιακούς υποψήφιους, εξαφανίζοντας ολόκληρο σχεδόν το αντιμνημονιακό στρατόπεδο, ή κάνουν λάθος οι δημοσκοπήσεις;
http://hassapis-peter.blogspot.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος23/3/14 17:24


    αν δεν αποφασίσουμε να ξυπνήσουμε έχουμε χάσει το παιχνίδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος23/3/14 18:20

    Μα είναι με τα καλά τους που θέλουν να ανοίξουν τις πόρτες σε όλους τους "λαθρο" και να τους δώσουν και άδεια παραμονής? Πως να τους εμπιστευτείς μετά την κυβέρνηση της χώρας? Την μια λένε μαύρο την άλλη άσπρο τα στελέχοι του. Δεν βγάζεις άκρη μαζί τους!! Ουτε και μεταξύ τους δεν τα βρίσκουν, φαντάσου τι θα γίνει όταν έρθουν στην κυβέρνηση!! Στερούνται σοβαρότητας, όχι ότι δηλαδή και οι ΝΔ & ΠΑΣΟΚ είναι καλύτεροι, όλοι μια μούτζα είναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος23/3/14 20:23

    Eίναι προφανές ότι οι δημοσκοπήσεις που γίνονται αυτη την περίοδο δεν είναι και πολύ αξιόπιστες στο βαθμό που έχουν πολύ μεγάλο ποσοστό αναποφάσιστων, οι οποίοι δεν υπάρχει περίπτωση να ψηφίσουν ελια ή νδ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος23/3/14 21:16

    Paidia eimai Siriza OXI fanatikos psifizo sinexia to komma auto Se autes tis ekloges OXI Programma den exoun mia etsi mia gioubetsi Oi Misoi einai apo to PASOK pou exoun dialisi tin xora O Aleksis T. Den exei gia Mena ta a...dial na kibernisi kai to kerasaki einai me tous Aneksartitous Ti Kino exoume me ton kefala autos den ta brike stin mirasia kai efige

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *