ροή ειδήσεων

Κυπελλούχος ο Φοίβος Κρεμαστής!

Κυπελλούχος Δωδεκανήσου για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ανακηρύχθηκε ο Φοίβος! Η ομάδα της Κρεμαστής, επικράτησε... στον τελικό με 2 – 0 του Ηρακλή Μαριτσών στο Δημοτικό Στάδιο της Ρόδου μετά από ένα μέτριο παιχνίδι που δεν είχε να προσφέρει και πολλές συγκινήσεις στους περίπου 1.500 θεατές που έδωσαν το παρών στο Δημοτικό Στάδιο της Ρόδου. Ήταν ένα «φτωχός» σε θέαμα τελικός κυπέλλου με τον Φοίβο πάντως να είναι η ομάδα που κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης. Είχε για περισσότερη ώρα τη μπάλα στην κατοχή της και κατάφερε να επιβάλει τον ρυθμό της και στο πρώτο αλλά και στο δεύτερο ημίχρονο. Μοναδική εξαίρεση θα έλεγε κανείς πως ήταν το πρώτο δεκάλεπτο όπου ο Ηρακλής μπήκε πιο δυνατά από τον αντίπαλο του και έδειχνε πιο δραστήριος. Η συνέχεια όμως ήταν εντελώς διαφορετική για την ομάδα των Μαριτσών.
Το φιλμ του αγώνα
Στο 5’ ο Γκινής έκανε μια διαγώνια πάσα στην πλάτη της άμυνας, ο Ορφανίδης πλάσαρε αλλά ο Σαββιδάκης κατάφερε να αποκρούσει τη μπάλα.
Στο 10’
Στο11’ ο Αξιώτης εκτέλεσε απευθείας ένα φάουλ έξω από την μεγάλη περιοχή, στέλνοντας τη μπάλα να περάσει ελαφρώς δίπλα από το κάθετο δοκάρι και να καταλήξει άουτ.
Στο 28' μετά από κόντρα, η μπάλα έφθασε στον Αγγελόπουλο ο οποίος με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα αλλά το γκολ ακυρώθηκε διότι ο σκόρερ υποδείχθηκε σε θέση οφσάϊντ.
Στο 31΄μετά από φάουλ του Κακαζούκη ο Τζιβίλογλου έκανε την κεφαλιά από πολύ καλό σημείο μέσα στην περιοχή αλλά ο Σαββιδάκης ήταν σωστά τοποθετημένος και μπλόκαρε τη μπάλα.
Στο 41’ οΛερογιάννης έκανε ένα πολύ επικίνδυνο μακρινό σουτ και ο Λουτριώτης που έδειξε να αιφνιδιάζεται απόκρουσε την τελευταία στιγμή με τη μπάλα να χτυπάει και στο δοκάρι και να καταλήγει κόρνερ.
Στο 44’ ο Αξιώτης εκτέλεσε απευθείας φάουλ, η μπάλα χτύπησε στο τείχος και στρώθηκε στον αφρούρητο Γκινή ο οποίος προσπάθησε να πλασάρει αλλά ο Σαββιδάκης πρόλαβε να κοντράρει τη μπάλα και στη συνέχεια έδιωξαν οι αμυνόμενοι.
Στο 47’ μετά από φάουλ του Κακαζούκη, ο Σαββιδάκης πετάχτηκε εντυπωσιακά υποκρούοντας σε κόρνερ. Μετά την εκτέλεση του, ο Θεοδοσίου έκανε την κεφαλιά αλλά κοντά στη γραμμή έδιωξαν τη μπάλα οι αμυνόμενοι.
Στο 53’ ο Ορφανίδης έκανε μια σέντρα σουτ από τα αριστερά με πολλά φάλτσα. Ο Σαββιδάκης αιφνιδιάστηκε και αφού η μπάλα αναπήδησε μπροστά του κατέληξε στη γωνιά (0 – 1).
Στο 63’ ο Δελαπόρτας πήρε τη μπάλα σε θέση τετ α τετ αλλά το ψηλοκρεμαστό πλασέ που έκανε έστειλε τη μπάλα να περάσει δίπλα από το αριστερό δοκάρι.
Στο 65’από σέντρα του Κούρου, ο Καρίκης έκανε μια κεφαλιά από καλό σημείο αλλά έστειλε τη μπάλα να περάσει παράλληλα με την εστία.
Στο 80’ μετά από ένα σοβαρό λάθος που έκανε ο Λορέντζος, ο Δημητρόπουλος πήρε τη μπάλα έκανε ένα σουτ από το ύψος της περιοχής και με ένα ευθύβολο σουτ έκανε το 2 – 0.
Στο 90’ μετά από κόρνερ του Δελαπόρτα, ο Ορφανίδης έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα από το ύψος της μικρής περιοχής όμως το γκολ ακυρώθηκε διότι ο διαιτητής υπέδειξε επιθετικό φάουλ για χέρι του σκόρερ.
Στο 93’ μετά από μπροστινή μπαλιά, ο Ορφανίδης έυτρεξε στον κενό χώρο όμως ο Σαββιδάκης κατάφερε να τον προλάβει και να διώξει τη μπάλα προς στιγμήν. Αυτή όμως έφθασε στον Γκινή που ήταν κοντά αλλά το πλασέ που επιχείρησε «σταμάτησε» στο αριστερό δοκάρι του Σαββιδάκη αφού πρώτα κόντραρε και στον Λορέντζο.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Τάσος Γιαννουκάς (Παπαγιαννίδης, Β. Στεφανάκης)
ΗΡΑΚΛΗΣ: Σαββιδάκης, Τσούφιος (13’ λ.τ. Φελεσάκης), Χειμωνέττος,Μπιγκό, Θ. Λορέντζος, Μακρής, Παπακωνσταντής (76’ Χατζηκωνσταντής), Λερογιάννης (68’ Τσαλώλης), Καρίκης, Μπιλιάς, Κούρος
ΦΟΙΒΟΣ:Λουτριώτης, Μπιλιάς (72’ λ.τ. Δημητρόπουλος), Κακαζούκης, Θεοδοσίου,Γεωργαντζιάς, Τζιβίλογλου (85’ Χριστοδούλου), Αξιώτης, Ορφανίδης, Γκινής, Δελαπόρτας, Αγγελόπουλος (56’ Τζαφέρης)

news12.gr


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *