ροή ειδήσεων

Οι άνεμοι εμπόδισαν προσγείωση αεροσκάφους στη Ρόδο

Οι ισχυρές ριπές των πλάγιων ανέμων που επικρατούσαν το απόγευμα της Καθαράς Δευτέρα στο νησί της Ρόδου.... δεν επέτρεψαν την προσγείωση αεροσκάφους της Aegean το οποίο εκτελούσε την πτήση από την Θεσσαλονίκη για τη Ρόδο.

Όπως αναφέρει η Ροδιακή ο κυβερνήτης του αεροσκάφους, επιχείρησε μάλιστα όχι μία αλλά δύο φορές να προσγειώσει το αεροσκάφος στον διάδρομο του ΔΙΑΓΟΡΑΣ, αλλά κάτι τέτοιο δεν έγινε εφικτό με αποτέλεσμα να αναχωρήσει στη συνέχει και να επιστρέψει πίσω στη Θεσσαλονίκη μαζί με τους 100 περίπου επιβάτες.

Μία ώρα μετά το αεροπλάνο επέστρεψε στο Αεροδρόμιο Μακεδονία και οι επιβάτες διανυκτέρευσαν σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης μέχρι να βελτιωθεί ο καιρός.

Σχόλια

  1. Ανώνυμος4/3/14 21:41

    Αυτά να τα βλέπουν καποιοι που λενε για την RyanAir και τους πιλοτους της οτι υποχρεωνονται να εκτελουν δρομολογια με μειωμενα καυσιμα κλπ.
    Η Aegean ειναι η πρωτη διδαξασα που για να κλεισει την κρατικη Ολυμπιακη εστελνε τα αεροπλανα της στη Ροδο με 8 μποφορ νοτια ντε και καλα για να δειξει στον κοσμο οτι κανει το δρομολογιο οταν η κρατικη ΟΑ τηρουσε τους κανονισμους ασφαλειας στο ακεραιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος5/3/14 23:03

    Ημουν στην συγκεκριμένη πτήση, ήταν τόσο τρομακτικό που δεν θέλω να το ζήσω ξανά, μια γυναίκα λυποθύμησε κοντά μου και κόντεψε να πάθει σοκ. Ντρέπομαι γιατί ενώ ακυρώθηκε η πτήση δεν έβαλαν κάποιες ώρες αργότερα πτήση με αποτελέσμα όταν γυρίσαμε πίσω Θεσσαλονίκη όποιος πρόλαβε έφυγε Τρίτη και εμέις Τετάρτη. Οταν τους είπαμε με πια κριτήρια έφυγαν κάποιοι Τρίτη και όχι και εμείς η απάντηση ήταν όποιος πρόλαβε στην ουρά και έκλεισε πρώτος πρόλαβε τώρα δεν έχει άλλες θέσεις. Ντροπή λοιπόν στην AEGEAN, να βράσω και την διαμονή που μας έδωσε σε ξενοδοχείο και την διατροφή μας. Αν έβλεπε τόσο χάλια καιρό να καθυστερούσε την πτήση και να φεύγαμε όλοι μαζί και όχι να έχουμε το άγχος αν χάσουμε την δουλειά μας με 2 μέρες καθυστέρηση. Σε λίγο καιρό που δεν θα έιναι μονοπώλειο αντίο AEGEAN

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *