ροή ειδήσεων

Η ρεβάνς του κάδου και της μήνυσης

Την Κυριακή (16/03) η Νέα Κηφισιά υποδέχεται στο «Ζηρίνειο» τον Κολοσσό Ρόδου, με τις δύο ομάδες να έχουν ανοιχτούς λογαριασμούς από το παιχνίδι του πρώτου γύρου, που έλαβε χώρα στη Ρόδο....


Ένα από τα πιο επεισοδιακά παιχνίδια του πρωταθλήματος διεξήχθη στις 30 Νοεμβρίου του 2013 στη Ρόδο μεταξύ του Κολοσσού και της Νέας Κηφισιάς. Νικητές αναδείχθηκαν οι πρώτοι με 62-59, όμως, το αποτέλεσμα πέρασε σε δεύτερη μοίρα, εξ αιτίας όλων όσων έλαβαν χώρα στο «Βενετόκλειο».

Όλα άρχισαν δύο λεπτά πριν το φινάλε του αγώνα, όταν οι Νώντας Παπαντωνίου και Νίκος Μπάρλος διαπληκτίστηκαν, όμως κανείς δεν φανταζόταν τι θα επακολουθούσε. Ένας φίλαθλος της ομάδας του Κολοσσού πέταξε κάδο απορριμάτων στον πάγκο της Νέας Κηφισιάς και πιο συγκεκριμένα στον τιμ μάνατζερ, Σάββα Νικητάκη, ενώ σαν να μην έφτανε αυτό, ο φίλαθλος που έριξε τον κάδο κατέθεσε μήνυση στον παλαίμαχο αθλητή της ΑΕΝΚ, που είχε ως αποτέλεσμα ο Νικητάκης να παραμείνει ένα ακόμα βράδυ στη Ρόδο, ενώ όλη η υπόλοιπη αποστολή της Νέας Κηφισιάς είχε αποχωρήσει.

Όπως είναι φυσικό, το παιχνίδι της Κυριακής (16/03, 16:00) αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, ενώ αξίζει να αναφερθεί πως ουδέποτε οι φίλοι της Νέας Κηφισιάς στο φετινό πρωτάθλημα δημιούργησαν προβλήματα με τη στάση τους, κάτι το οποίο αναμένεται να συνεχιστεί για ένα ακόμα παιχνίδι.
superbasket.gr


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *