ροή ειδήσεων

Επιδείνωση του καιρού τις επόμενες ώρες - Που θα χτυπήσει το νέο κύμα κακοκαιρίας

Τα φαινόμενα αναμένεται να είναι έντονα αρχικά στα δυτικά ενώ...κατά τη διάρκεια της ημέρας θα εξαπλωθούν και στην υπόλοιπη χώρα. Τις πρωινές ώρες το σύστημα που έδωσε τις βροχές των προηγούμενων ημερών... το οποίο υποχωρεί προς τα ανατολικά, αναμένεται να δώσει βροχές στην ανατολική χώρα και ειδικότερα στα Δωδεκάνησα.

Αναλυτικά, η πρόγνωση καιρού για σήμερα έχει ως εξής:

Μακεδονία, Θράκη
Καιρός: Στη δυτική Μακεδονία τοπικές νεφώσεις. Στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις με τοπικές βροχές και στις θαλάσσιες και παραθαλάσσιες περιοχές πιθανώς καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά. Τα φαινόμενα τα οποία ενδεχομένως αρχικά στην ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη να είναι έντονα θα παρουσιάσουν πρόσκαιρη ύφεση. Από το μεσημέρι και από τα δυτικά αναμένεται νέα έξαρση των φαινόμενων τα οποία μέχρι το βράδυ θα έχουν επεκταθεί σε όλες τις περιοχές.
Άνεμοι: από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ που βαθμιαία θα γίνουν νότιοι, νοτιοανατολικοί τοπικά μέχρι 7 μποφόρ στα ανατολικά.
Θερμοκρασία: από 06 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ηπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Καιρός: Τοπικές νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά. Τα φαινόμενα που ενδεχομένως να είναι κατά τόπους έντονα από το απόγευμα θα εξασθενήσουν.
Άνεμοι: νοτιοδυτικοί 4 με 5 που πρόσκαιρα θα γίνουν νότιοι, νοτιοανατολικοί μέχρι 6 μποφόρ, από το μεσημέρι όμως θα γίνουν δυτικοί, νοτιοδυτικοί και θα εξασθενήσουν.
Θερμοκρασία: από 08 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στην Ηπειρο 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Καιρός: Τοπικές νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και από το μεσημέρι θα σημειωθούν τοπικές βροχές αρχικά στην ανατολική Πελοπόννησο οι οποίες σταδιακά θα επεκταθούν σε όλες τις περιοχές. Πρόσκαιρες καταιγίδες θα εκδηλωθούν τις απογευματινές ώρες κυρίως στις νοτιότερες περιοχές. Βελτίωση από το βράδυ.
Άνεμοι: δυτικοί, νοτιοδυτικοί 3 με 5 και στα νότια τοπικά 6 που πρόσκαιρα το απόγευμα θα γίνουν νότιοι 5 με 7 μποφόρ. Από το βράδυ θα επικρατήσουν νοτιοδυτικοί άνεμοι που θα εξασθενήσουν.
Θερμοκρασία: από 07 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη
Καιρός: Τοπικές νεφώσεις οι οποίες από το μεσημέρι θα αυξηθούν και από το απόγευμα θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πρόσκαιρες καταιγίδες αρχικά στα δυτικά που μέχρι το βράδυ θα έχουν επεκταθεί στις υπόλοιπες περιοχές. Εξασθένηση των φαινόμενων από αργά το βράδυ και από τα δυτικά.
Άνεμοι: δυτικοί, νοτιοδυτικοί 4 με 6 που βαθμιαία θα γίνουν νότιοι 5 με 7 μποφόρ. Από αργά το βράδυ στα δυτικά θα επικρατήσουν νοτιοδυτικοί άνεμοι που θα εξασθενήσουν.
Θερμοκρασία: από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Καιρός: Νεφώσεις με παροδικές βροχές και καταιγίδες κυρίως τις πρωινές και βράδυνες ώρες. Τα φαινόμενα νωρίς το πρωί θα είναι κατά τόπους έντονα.
Άνεμοι: στα νοτιά δυτικοί 4 με 6 μποφόρ και στα βόρεια νότιοι με την ιδία ένταση. Σταδιακά θα επικρατήσουν νότιοι, νοτιοανατολικοί άνεμοι οι οποίοι το βράδυ θα ενισχυθούν σε 5 με 7 και πιθανώς στα βόρεια τοπικά 8 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Καιρός: Τοπικές νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανώς το απόγευμα πρόσκαιρη καταιγίδα. Βελτίωση από το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί, νοτιοδυτικοί 3 με 5 οι οποίοι βαθμιαία θα γίνουν νότιοι και θα ενισχυθούν σε 5 με 7 μποφόρ, από το βράδυ όμως θα γίνουν νοτιοδυτικοί και θα εξασθενήσουν. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με βροχές τις πρωινές και κυρίως τις βράδυνες ώρες οπότε ενδέχεται να εκδηλωθεί πρόσκαιρη καταιγίδα. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 4 οι οποίοι βαθμιαία θα γίνουν νοτιοανατολικοί μέχρι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 07 έως 13 βαθμούς Κελσίου.



Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *