ροή ειδήσεων

Σκληρή απάντηση της παράταξης Χατζηευθυμίου στις μιντιακές ‘παράγκες’

Απάντηση σε εκείνους που μετατρέπουν σε μιντιακή «παράγκα» έντυπο του υποτιθέμενου «Προοδευτικού» χώρου για να στοχοποιήσουν την παράταξη του κ Χατζή Χατζηευθυμίου. • Αποκαλυπτήρια και ξεγύμνωμα του «βαθέως» ΠΑΣΟΚ που....
αξιοποιώντας τοπικό έντυπο μάχεται λυσσαλέα την υποψηφιότητα του κ Χατζή Χατζηευθυμίου. Από την πρώτη στιγμή που ο Χατζής Χατζηευθυμίου ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του, μία συγκεκριμένη μικρή μερίδα του πολιτικού και μιντιακού «συστήματος» έχασε τον ύπνο της.

Εμείς αν και κατανοούμε τον εκνευρισμό τους μπροστά στην εμφανή δυναμική και αποδοχή της υποψηφιότητας Χατζή, τους συνιστούμε να εγκαταλείψουν τον βρόμικο πόλεμο. Όσο και να θέλουν να κρυφτούν πίσω από τοπικό «έντυπο» του υποτιθέμενου «Προοδευτικού» χώρου, δυστυχώς γι’ αυτούς οι προθέσεις, τα πρόσωπα και τα ίχνη τους είναι φανερά. Όσο και να υποτιμούν τους συμπολίτες μας, είναι γνωστή η θεσμική και επαγγελματική σχέση υποψηφίου για τη Δημαρχία από το χώρο του βαθέως ΠΑΣΟΚ με το συγκεκριμένο έντυπο.

Αρχικά πρόσθεσαν κάμποσα χρόνια στην ηλικία του επικεφαλής της παράταξης μας ώστε ψευδώς να τον εμφανίσουν περίπου ως απόμαχο της πολιτικής. Ταυτόχρονα προβάλουν έτερο ανθυποψήφιο ως καταλληλότερο για τον κεντροδεξιό χώρο, διότι τον θεωρούν «εύκολο» αντίπαλο αντίθετα με τον κ Χατζηευθυμίου. Χρησιμοποίησαν ακόμα και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς που άπτονται νομικής και δικαστικής αντιμετώπισης, για να σπιλώσουν την προσωπικότητα και το έργο του κ Χατζηευθυμίου ως Δημάρχου Ροδίων.

Όσο όμως και αν προσπαθούν με κτυπήματα κάτω από τη ζώνη να πλήξουν τον κ. Χατζηευθυμίου, οι συμπολίτες μας έχουν και μνήμη και κρίση. Μπορούν λοιπόν να αυταπατώνται όσο θέλουν αλλά δεν θα τους επιτρέψουμε να δρουν παρασκηνιακά με πολιτικά και δημοσιογραφικά τερτίπια του 80. Στο μεταξύ αν θέλουν να διασώσουν την πολιτική και δημοσιογραφική τους αξιοπρέπεια τους συνιστούμε να σταματήσουν τις επιθέσεις μέσα από το συγκεκριμένο τοπικό έντυπο. Αν θεωρούν ότι δικαιούνται να διαχειριστούν τις τύχες αυτού του νησιού ας λύσουν πρώτα τα ζητήματα βιωσιμότητας του έντυπου και ας ασχοληθούν με το απλήρωτο προσωπικό.

Όλοι πλέον έχουν καταλάβει το στόχο της συκοφαντικής επίθεσης εκείνων που επιδιώκουν να στηρίζουν αυθαίρετες και διαπλεκόμενες «πολιτικές παράγκες» όπως εκείνες που δεσπόζουν στον αιγιαλό και τη παραλία του Έλλη. Σε κάθε περίπτωση τους ενημερώνουμε ότι τα πολιτικά όνειρα θερινής νυκτός, θα τελειώσουν πρόωρα μέσα στο Μάιο με την ετυμηγορία του Ροδιακού Λαού.

Από την παράταξη του Χατζή Χατζηευθυμίου


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος21/3/14 16:17

    Ο Μαργέλλος στηρίζει τον συνεταίρο του χατζήδιακο απλά τα πράγματα!!! Η απάτη και η μπλόφα έχει όνομα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος21/3/14 18:45

    Και μετά αναρωτιέσαι, πως με τέτοιους πολιτικούς θα παει η Ελλάδα μπροστά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *