ροή ειδήσεων

«Προδόθηκε» ο κωφάλαλος... Ξεχάστηκε και μίλησε

Και άκουσε και μίλησε ένας 33χρονος Πολωνός ο οποίος έκανε τον κωφάλαλο και εισέπραττε ελεημοσύνη από ανυποψίαστους και ευαίσθητους πολίτες!...
Η δράση του έλαβε τέλος όταν στις επίμονες ερωτήσεις ενός αστυνομικού που τον έλεγξε στο δρόμο... ξεχάστηκε και άρχισε να μιλάει!
Νωρίτερα βεβαίως είχε προκαλέσει τις υποψίες μιας γυναίκας εμπόρου στον Άγιο Νικόλαο η οποία του φώναξε και εκείνος γύρισε αστραπιαία!
Όπως αναφέρει το cretalook.gr, περιφερόταν και ζητούσε ελεημοσύνη κρατώντας ένα χαρτί που είχε διαμορφώσει με στήλες και έμοιαζε με κατάσταση λογιστή. Όποιος του έδινε ελεημοσύνη έγραφε δίπλα το όνομά του, το ποσό που του δώριζε και υπέγραφε. Επιπλέον η κατάσταση αυτή έγραφε:
Σύλλογος Κωφάλαλων ΔΙΕΘΝΗΣ Σύλλογος Αστέγον
ΓΙΑ τα παιδιά S.D.F Journal
που είναι στο δρόμο,
ορφανά,στα χέρια και ανάπηρα!
Ο 33χρονος εισερχόταν σε καταστήματα και ζητούσε ελεημοσύνη. Από άλλους είχε εισπράξει 50 ευρώ, από άλλους 30, 20 ή όσα ήθελε ο καθένας. Την Πέμπτη ο 33χρονος εισήλθε σε κατάστημα γυναίκας εμπόρου στον Άγιο Νικόλαο. Είδε τη λίστα με το ονοματεπώνυμο των δωρητών και πείσθηκε ότι άξιζε να του χαρίσει 10 ευρώ.
Όμως δεν του έφτασαν τα 10 ευρώ αλλά φεύγοντας από το κατάστημα πήρε και έβαλε τα γυαλιά ηλίου της γυναίκας και άρχισε να φεύγει.
Η γυναίκα του φώναξε και τότε εκείνος γύρισε και άρχισε να της κάνει νοήματα για να του τα χαρίσει. Εκείνη αρνήθηκε, ο Πολωνός έβγαλε τα γυαλιά και έφυγε. Λίγο αργότερα ένας αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ τον έλεγξε. Στις επίμονες ερωτήσεις...ο 33χρονος κωφάλαλος μίλησε και παραδέχτηκε τη δράση του τόσο στην αστυνομία την Πέμπτη όσο και στο Δικαστήριο την Παρασκευή το μεσημέρι.Από την κατάσταση με τους δωρητές του, προκύπτει ότι είχε προλάβει να εισπράξει 290 ευρώ!



Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *