ροή ειδήσεων

Με τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο συναντήθηκε η κ. Μίκα Ιατρίδη

Σε ακρόαση δέχθηκε η Αυτού Θειοτάτη Παναγιότης, ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ. κ. Βαρθολομαίος τη βουλευτή Δωδεκανήσου, Μίκα Ιατρίδη, στο Οικουμενικό Πατριαρχείο της Κωνσταντινούπολης, το Σάββατο, 29 Μαρτίου 2014....


Μετά το πέρας της ακρόασης η βουλευτής Δωδεκανήσου δήλωσε τα εξής:

«Είχα σήμερα τη μεγάλη τιμή να με δεχθεί σε ακρόαση η Αυτού Θειοτάτη Παναγιότης, ο Οικουμενικός Πατριάρχης, κ. κ. Βαρθολομαίος. Σε μια εποχή κρίσης για την Ελλάδα, αισθάνθηκα την ανάγκη να ανατρέξω στο Οικουμενικό Πατριαρχείο, στο μέρος όπου έθεσα τα θεμέλια της οικογενειακής μου ζωής.

Σε μια εποχή κατά την οποία βάλλονται το Έθνος μας και η Ορθοδοξία, οφείλουμε να ανατρέχουμε στις βάσεις και τις παραδόσεις μας, για να συνεχίσουμε την κληρονομιά των προγόνων μας. Και αυτή τη συνέχεια πρέπει να την υπερασπίζουμε σε όλα τα διεθνή φόρα, την Ευρωβουλή και τη Βουλή των Ελλήνων.

Φεύγω από αυτήν την ακρόαση, δεχόμενη την ευλογία του Οικουμενικού Πατριάρχη και τα λόγια του, τα οποία λειτουργούν πάντα σαν βάλσαμο και μας δίνουν το κουράγιο να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για την επιβίωση και μακροημέρευση των νησιών μας και της πατρίδας μας».
vimatisko.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *