ροή ειδήσεων

Ρομαντικές εκδρομές για κάθε γούστο στην Ελλάδα

Ρόδος: βόλτα στο κάστρο των ιπποτών

Ιδανικό σκηνικό για δραστηριότητες που θα απογειώσουν τη διάθεση

Καλώς ήρθατε στη χώρα όπου γεννήθηκε ο θεός έρωτας! Από τα... γαλαζοπράσινα νερά του Αιγαίου, μέχρι τα λευκά όρη της Πίνδου, σας υποδέχεται ένα τοπίο μοναδικής φυσικής ομορφιάς, γεμάτο εναλλαγές και αμέτρητες επιλογές που θα καλύψουν κάθε κρυφή σας επιθυμία!

Η Ελλάδα είναι η τέλεια επιλογή όσων αναζητούν το ιδανικό σκηνικό για δραστηριότητες που θα χαρίσουν στιγμές ανεξίτηλες στο χρόνο και θα απογειώσουν τη ρομαντική σας διάθεση!

Ας ανακαλύψουμε τις ρομαντικές επιλογές που μας προσφέρει απλόχερα η χώρα μας, με οδηγό μας το Visit Greece.

Νυχτερινή βόλτα στο Θερμαϊκό



Απολαύστε το ποτό ή το κρασί σας, αγκαλιά με τη συντροφιά σας, σε ένα από τα καράβια που λειτουργούν ως μπαρ και κάνουν βόλτες στον Θερμαϊκό κόλπο, κατά μήκος της παλιάς παραλίας στην παλιά παραλία της Θεσσαλονίκης. Η εικόνα της πόλης κάτω από το φως του φεγγαριού είναι βέβαιο ότι θα σας μαγέψει!

Βαρκάδα στη λίμνη Κερκίνη



Επιλέξτε τα γαλήνια νερά της Κερκίνης για μια αξέχαστη βαρκάδα στην αγκαλιά της ελληνικής φύσης. Η τεχνίτη λίμνη βρίσκεται μόλις 35 χλμ. βορειοδυτικά από την πόλη των Σερρών, τις Σέρρες σε ένα τοπίο σπάνιας ομορφιάς με θέα στο βουνό Μπέλες και στην κοιλάδα της Ροδόπης Εκατοντάδες είδη σπάνιων πουλιών θα σας κρατήσουν συντροφιά στη βόλτα σας!

Βουτιές στη φεγγαράδα



Κολυμπήστε μαζί υπό το φως του φεγγαριού στα ήρεμα νερά της παραλίας του Σχοινιά και ζήστε τη μοναδική εμπειρία ενός βραδινού μπάνιου, μόλις 50 χλμ. από το κέντρο της Αθήνας. Περπατήστε ξυπόλητοι στην άμμο και απολαύστε το cocktail σας σε ένα από τα beach bars κατά μήκος της ακτής.

Φυσικό spa στο «κανάλι της αγάπης»



Επισκεφθείτε τη διάσημη παραλία της Κέρκυρας «Canal d’ Amour» στο Σιδάρι. Εξερευνήστε τους παράξενους γεωλογικούς σχηματισμούς, κολυμπήστε στα δροσερά νερά και αλειφθείτε με τη μοναδική γκρίζα λάσπη των βράχων του, απολαμβάνοντας τις ευεργετικές ιδιότητες ενός «φυσικού spa» πλάι στο κύμα.

Βόλτα στο κάστρο των ιπποτών



Πάρτε τον αγαπημένο ή την αγαπημένη σας από το χέρι και περιπλανηθείτε στα πετρόχτιστα καλντερίμια της μεσαιωνικής πόλης της Ρόδου, αφήνοντας τη μαγεία ενός παραμυθένιου σκηνικού να σας παρασύρει σ’ ένα ταξίδι πίσω στο χρόνο!

Ποδηλατάδα στο Ναύπλιο



Επιλέξτε το Ναύπλιο για μια ποδηλατάδα με θέα στη θάλασσα του Αργολικού κόλπου και στο φημισμένο Μπούρτζι από τη μία και στο επιβλητικό κάστρο του Παλαμηδίου από την άλλη.

Βόλτα με αμαξάκι στις Σπέτσες



Ταξιδέψτε στις αρχοντικές Σπέτσες για μια υπέροχη βόλτα με αμαξάκι κατά μήκος της ακτής. Θαυμάστε τα αρχοντικά του νησιού και το Παλιό Λιμάνι και απολαύστε τα τοπικά αμυγδαλωτά, τα γλυκά της χαράς και του γάμου, με φόντο το ιστορικό ξενοδοχείο «Ποσειδώνιο» στην ομώνυμη πλατεία.

Ταξίδι με τρένο



Επιβιβαστείτε στο τρένο μιας άλλης εποχής και διασχίστε το καταπράσινο φαράγγι του Βουραϊκού, σκαρφαλώνοντας στις απότομες πλαγιές του Χελμού ως τα Καλάβρυτα. Καθίστε αναπαυτικά στις θέσεις του ιστορικού τρένου των Καλαβρύτων, τον διάσιμο Οδοντωτό, αγκαλιά με το ταίρι σας κι απολαύστε μια από τις ωραιότερες διαδρομές στην ελληνική φύση, προσβάσιμη μόνο με τρένο.

Σκι στο φως των αστεριών



Εάν είστε ζευγάρι που αγαπά την περιπέτεια, μπορείτε να φανταστείτε κάτι καλύτερο από το να κάνετε σκι κάτω από τα αστέρια; Κάθε Σάββατο, οργανώνονται στην καρδιά της Πίνδου, στο χιονοδρομικό κέντρο της Βασιλίτσας, στην καρδιά της Πίνδου, βραδιές νυχτερινού σκι. Γλιστρήστε στις φωτιζόμενες πίστες παρέα με το αγαπημένο σας πρόσωπο και νιώστε την αδρεναλίνη σας να φτάνει στα ύψη!

Δείπνο στη Χώρα της Αλοννήσου



Απολαύστε εκλεκτά τοπικά εδέσματα από φρέσκο ψάρι, όπως αστακομακαρονάδα και κακαβιά, αλλά και τον εξαιρετικής ποιότητας τόνο Αλοννήσου, υπό το φως των κεριών, στην ωραιότερη Χώρα των Σποράδων! Καθώς ως γνωστόν, Άλλωστε, όπως είναι γνωστό, ο έρωτας περνά από το στομάχι!

Ρομαντικές δραστηριότητες και όχι μόνο!

Με τόσες ρομαντικές δραστηριότητες, η Ελλάδα είναι η ιδανική επιλογή για να κάνετε πρόταση γάμου στο αγαπημένο σας πρόσωπο, να περάσετε το μήνα του μέλιτος, να γιορτάσετε την επέτειό σας, να βγείτε ένα αξέχαστο πρώτο ραντεβού ή ακόμα και να βρείτε το ταίρι σας σε ένα από τα ειδυλλιακά της τοπία.

Πέρα από την απαράμιλλη ελληνική φύση, σας περιμένουν παραδοσιακοί ξενώνες, αγροτουριστικά καταλύματα, ξενώνες νεότητας, πολυτελή ξενοδοχεία, τουριστικές κατοικίες και επαύλεις σας, εξασφαλίζοντας σε εσάς και το ταίρι σας την ιδανική διαμονή!

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *