ροή ειδήσεων

Δικαστικοί υπάλληλοι: Καταδικάζουμε πρακτικές τυφλής βίας

«Είμαστε μάρτυρες τυφλής βίας»

Η ΟΔΥΕ καταδικάζει «επιθέσεις και πρακτικές τυφλής βίας που στοχεύουν κατά των εργαζόμενων και των διεκδικήσεών τους» και εκφράζει.... την αλληλεγγύη της στους δικαστικούς της Ρόδου και της Πάτρας

Οι δικαστικοί υπάλληλοι της Ελλάδας εκφράζουν τη αλληλεγγύη τους στους συναδέλφους τους στη Ρόδο, αλλά και στην Πάτρα και καταδικάζουν «με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο επιθέσεις και πρακτικές τυφλής βίας που στοχεύουν κατά των εργαζόμενων και των διεκδικήσεων τους».

Αυτό αναφέρει η Ομοσπονδία Δικαστικών Υπαλλήλων Ελλάδος (Ο.Δ.Υ.Ε.) σε σχετική ανακοίνωσή της με αφορμή τα δύο συμβάντα στην Ρόδο και την Πάτρα.

Η ΟΔΥΕ επισημαίνει ότι «δυστυχώς, για μία ακόμα φορά γινόμαστε μάρτυρες επιθέσεων και τυφλής βίας».

Δυνάμεις –συνεχίζει η Ομοσπονδία- «με ξεκάθαρα αντιδημοκρατική και αντικοινωνική στόχευση και συμπεριφορά, έθεσαν σε άμεσο κίνδυνο τη ζωή εργαζομένων στο δικαστικό Μέγαρο Ρόδου, τοποθετώντας εμπρηστικό μηχανισμό και προκαλώντας καταστροφές και ανησυχία σε εργαζόμενους».

Την ίδια στιγμή «οπλισμένος πολίτης ανενόχλητος επισκέφθηκε τα Διοικητικά Δικαστήρια της Πάτρας, χωρίς να τον ενοχλήσει κανένας», προσθέτει η ΟΔΥΕ.

Για άλλη μια φορά, καταλήγει ο συνδικαλιστικός φορέας των δικαστικών υπαλλήλων, «το επικίνδυνο της εργασίας μας, γίνεται ορατό και θέτει επί τάπητος το θέμα των συνθηκών εργασίας μας, αλλά και της έλλειψης ασφάλειας στις Δικαστικές υπηρεσίες της χώρας».

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *