ροή ειδήσεων

Συγκλονίζει ο θάνατος νεαρού που πέθανε στον ύπνο του!

Στα μαύρα μια ολόκληρη γειτονιά στην Πάτρα, μετά τον θάνατο του 26χρονου Μιχάλη
Σπαρακτικές σκηνές στο σπίτι της τραγικής οικογένειας...


Συγκλονισμένη η κοινωνία της Πάτρας από τον αιφνίδιο θάνατο του νεαρού επιστήμονα Μιχάλη Θάνου που έμελλε να φύγει από τη ζωή στα 26 του χρόνια. Η τραγική είδηση έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στο Τμήμα Μηχανικών Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Πατρών στο οποίο ήταν υποψήφιος διδάκτορας.

Σύμφωνα με το thebest.gr, ο άτυχος νεαρός που δεν αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, ''εφυγε'' ξαφνικά στον ύπνο του τα ξημερώματα, πιθανότατα από ανακοπή καρδιάς. Οι γονείς του, τον πήγαν σε νοσοκομείο αλλά οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον επαναφέρουν στη ζωή.

Ο άτυχος νέος ήταν ο πρωτότοκος γιος του πατρινού παιδίατρου Δημήτρη Θάνου ο οποίος διατηρεί ιατρείο στην οδό Καραϊσκάκη και της εκπαιδευτικού Δήμητρας Θάνου. Ολοι όσοι τον γνώριζαν κάνουν λόγο για ένα εξαιρετικό νέο που είχε πάθος για την επιστήμη του. Μάλιστα έκανε το μεταπτυχιακό του στον τομέα της ρομποτικής.

Ο 26χρονος δεν αντιμετώπιζε κανένα πρόβλημα υγείας και εκτιμάται ότι τον πρόδωσε η καρδιά του ενώ κοιμόταν. Σύμφωνα με το dete.gr, το τελευταίο αντιο θα πουν συγγενείς και φίλοι στις 16.00 το απόγευμα στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Ρίου.


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *